کیک ها یکی از هیجان انگیز ترین نوع خوراکی ها محسوب می شوند که در انواع و اشکال مختلف پخته می شوند و همیشه هم طرفدار دارند. ما در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک ردولوت که یک کیک فوق العاده جذاب و البته رمانتیک مخصوص روزهای خاص در میان عشاق است را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کیک ردولوت:

برای تهیه کیک ردولوت به این مواد اولیه نیازمندیم:

  • دو و نیم پیمانه آرد
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر
  • یک قاشق مربا خوری نمک
  • یک قاشق مربا خوری کاکائو
  • یک و نیم پیمانه روغن مایع
  • یک پیمانه شیر کره
  • دو عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذا خوری رنگ قرمز
  • دو قاشق مربا خوری وانیل
  • یک قاشق چای خوری سرکه سفید
  • خامه و گردو برای پوشش و تزیین روی کیک به مقدار لازممواد لازم برای تهیه خامه روی کیک ردولوت

مواد لازم برای تزیین و پوشش روی کیک:

برای تهیه خامه روی کیک مواد اولیه زیر را لازم داریم:

  • ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک
  • یک پیمانه کره
  • چهار پیمانه پودر قند
  • یک قاشق مربا خوری وانیلنحوه ساخت کیک ردولوت

مواد لازم و طرز تهیه شیر کره:

شیر کره چون به آسانی در بازار در دسترس نیست می شود با مواد ذکر شده و به طریق ساده در منزل آن را برای پخت کیک ردولوت آماده کرد:

مواد لازم:

برای تهیه شیر کره به این مواد نیاز داریم:

  • یک پیمانه شیر پر چرب
  • یک قاشق سوپ خوری آب لیمو

طرز تهیه:

شیر کره را با روش زیر در منزل درست کنید:

  • بگذارید شیر به دمای محیط برسد.
  • آبلیمو را به آن بیفزایید.
  • کمی مواد را هم بزنید.
  • اجازه دهید پنج تا ده دقیقه به حال خود بماند.
  • بعد از این زمان، شیر دلمه دلمه و غلیظ می شود که همان شیر کره می باشد.مواد لازم برای طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت:

برای پخت کیک ردولوت به شیوه زیر عمل کنید:

  • در داخل یک کاسه بزرگ تمام مواد اولیه خشک نظیر: آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید و الک کنید.
  • در یک ظرف دیگر تمام مواد باقی مانده تر مانند: تخم مرغ، روغن، شیر کره، سرکه و رنگ قرمز را بهم اضافه کنید و خوب بزنید تا بوی خامی تخم مرغ رفع شود.
  • در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت, به آرامی مواد تر را به مواد خشک بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
  • فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  • قالبی را که می خواهید درونش مواد کیک را بریزید، چرب کنید و کمی آرد داخلش بپاشید.
  • مواد کیک را درون قالب بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل روشن کرده اید، قرار دهید.
  • دقت داشته باشید بعد از این تایم وقتی خلال دندان را در وسط کیک قرار دادید کملا پخته شده باشد و مواد به خلال نچسبد.
  • اگر کیک شما کاملا پخته شده بود آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.طریقه پخت و مواد لازم کیک ردولوت و خامه روی آن

نحوه درست کردن خامه روی کیک:

برای آماده کردن خامه کیک ردولوت به این شیوه اقدام کنید:

  • کره و پنیر و پودر قند را درون یک کاسه با دور کند همزن بزنید.
  • وقتی مواد یک دست شد، به مدت پنج دقیقه با دور تند همین کار را انجام دهید.
  • حالا وانیل را اضافه کنید و اول با دور کند و سپس با دور تند هم بزنید.
  • تا اماده و سرد شدن کیک، خامه را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.روش پخت کیک ردولوت

کیک را چند ساعتی درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و خودش را بگیرد. بعد از وسط با استفاده از یک چاقوی تیز آن را برش بزنید و رویش را خامه و موز و یا خامه و گردو و یا خامه تنها بریزید و قسمت برش زده شده را سرجایش برگردانید و رویش را با خامه تهیه شده که در وسط کیک استفاده کردید تزیین کنید.

طریقه ساخت خامه روی کیک ردولوت

در طرز تهیه کیک ردولوت و تزیین این کیک می توانید از توت فرنگی و دیگر میوه ها هم استفاده بفرمایید. کیک ردولوت یا کیک مخملی یک کیک ایده آل برای زوج های احساسی مخصوصا در مراسم سالگرد ازدواج و یا ولنتاین می باشد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *