کیک ها یکی از هیجان انگیز ترین نوع خوراکی ها محسوب می شوند که در انواع و اشکال مختلف پخته می شوند و همیشه هم طرفدار دارند. ما در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک ردولوت که یک کیک فوق العاده جذاب و البته رمانتیک مخصوص روزهای خاص در میان عشاق است را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای کیک ردولوت:
برای تهیه کیک ردولوت به این مواد اولیه نیازمندیم:
- دو و نیم پیمانه آرد
- یک و نیم پیمانه شکر
- یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر
- یک قاشق مربا خوری نمک
- یک قاشق مربا خوری کاکائو
- یک و نیم پیمانه روغن مایع
- یک پیمانه شیر کره
- دو عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذا خوری رنگ قرمز
- دو قاشق مربا خوری وانیل
- یک قاشق چای خوری سرکه سفید
- خامه و گردو برای پوشش و تزیین روی کیک به مقدار لازم
مواد لازم برای تزیین و پوشش روی کیک:
برای تهیه خامه روی کیک مواد اولیه زیر را لازم داریم:
- ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک
- یک پیمانه کره
- چهار پیمانه پودر قند
- یک قاشق مربا خوری وانیل
مواد لازم و طرز تهیه شیر کره:
شیر کره چون به آسانی در بازار در دسترس نیست می شود با مواد ذکر شده و به طریق ساده در منزل آن را برای پخت کیک ردولوت آماده کرد:
مواد لازم:
برای تهیه شیر کره به این مواد نیاز داریم:
- یک پیمانه شیر پر چرب
- یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
طرز تهیه:
شیر کره را با روش زیر در منزل درست کنید:
- بگذارید شیر به دمای محیط برسد.
- آبلیمو را به آن بیفزایید.
- کمی مواد را هم بزنید.
- اجازه دهید پنج تا ده دقیقه به حال خود بماند.
- بعد از این زمان، شیر دلمه دلمه و غلیظ می شود که همان شیر کره می باشد.
طرز تهیه کیک ردولوت:
برای پخت کیک ردولوت به شیوه زیر عمل کنید:
- در داخل یک کاسه بزرگ تمام مواد اولیه خشک نظیر: آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید و الک کنید.
- در یک ظرف دیگر تمام مواد باقی مانده تر مانند: تخم مرغ، روغن، شیر کره، سرکه و رنگ قرمز را بهم اضافه کنید و خوب بزنید تا بوی خامی تخم مرغ رفع شود.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت, به آرامی مواد تر را به مواد خشک بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
- قالبی را که می خواهید درونش مواد کیک را بریزید، چرب کنید و کمی آرد داخلش بپاشید.
- مواد کیک را درون قالب بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل روشن کرده اید، قرار دهید.
- دقت داشته باشید بعد از این تایم وقتی خلال دندان را در وسط کیک قرار دادید کملا پخته شده باشد و مواد به خلال نچسبد.
- اگر کیک شما کاملا پخته شده بود آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
نحوه درست کردن خامه روی کیک:
برای آماده کردن خامه کیک ردولوت به این شیوه اقدام کنید:
- کره و پنیر و پودر قند را درون یک کاسه با دور کند همزن بزنید.
- وقتی مواد یک دست شد، به مدت پنج دقیقه با دور تند همین کار را انجام دهید.
- حالا وانیل را اضافه کنید و اول با دور کند و سپس با دور تند هم بزنید.
- تا اماده و سرد شدن کیک، خامه را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
کیک را چند ساعتی درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و خودش را بگیرد. بعد از وسط با استفاده از یک چاقوی تیز آن را برش بزنید و رویش را خامه و موز و یا خامه و گردو و یا خامه تنها بریزید و قسمت برش زده شده را سرجایش برگردانید و رویش را با خامه تهیه شده که در وسط کیک استفاده کردید تزیین کنید.
در طرز تهیه کیک ردولوت و تزیین این کیک می توانید از توت فرنگی و دیگر میوه ها هم استفاده بفرمایید. کیک ردولوت یا کیک مخملی یک کیک ایده آل برای زوج های احساسی مخصوصا در مراسم سالگرد ازدواج و یا ولنتاین می باشد.
منبع : آرگا