گراتن ها اصالت فرانسوی دارند اما به علت تنوع فراوان در هر کجای دنیا نام های مختلفی را به خود دیده اند و موسکا بادمجان نیز از همین دسته می باشد که به یونان بر می گردد و ما امروز در این مطلب برای آن دسته از افرادی که اهل تهیه غذاهای فرنگی هستند طرز تهیه موساکا بادمجان را آموزش می دهیم. همراهمان باشید.

طرز تهیه موساکا تقریبا راحت است و این غذای فرنگی دارای طعم و مزه ایده آلی است.

مواد لازم:

برای تهیه موساکا بادمجان به مواد اولیه زیر نیازمندیم:

  • ۸ عدد بادمجان متوسط
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ عدد سیب زمینی درشت
  • ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۱٫۵ پیمانه سس بشامل
  • ۱٫۵ پیمانه پنیر چدار یا موتزارلا
  • ادویه به مقدار دلخواه و لازم
  • پودر سیر و پودر پاپریکا به اندازه دلخواه
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب
  • ۲ قاشق سوپ خوری جعفری خر شده
  • پودر سوخاری به اندازه لازم
  • روغن به اندازه لازمطرز پخت موساکا بادمجان

طرز تهیه موساکا بادمجان:

برای درست کردن موساکا بادمجان به روش زیر عمل کنید:

  • بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و روی یک سینی بچینید و رویش نمک بپاشید و کناری بگذارید تا تلخی آنها از بین برود.
  • پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب تفت بخورد و ادویه هایی مانند فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر پاپریکا را به آن بیفزایید.
  • مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سر تفت دهید و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگدانه های رب باز شود.
  • بعد ۱/۴ از آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهید که سس خوب جا بیفتد و قبل از خاموش کردن حرارت جعفری را نیز به مواد سس می افزایید و می گذارید کمی با مواد بپزد و بعد زیر شعله را خاموش می کنید.
  • حالا بادمجان ها را آبکشی و کامل خشک و سرخ کنید.
  • در مرحله بعدی پودر سوخاری, یک ظرف که مناسب قرار دادن در فر باشد را انتخاب کنید و آن را با روغن چرب کنید و پودر سوخاری را روی آن بپاشید.
  • سیب زمینی ها را لایه لایه برش بزنید و ترجیحا کمی هم نیم پز شده باشند بهتر است بر روی ته ظرف بچینید و روی آنها را یک لایه بادمجان سرخ کرده بگذارید.
  • روی بادمجان ها را با سس گوشتی که آماده کرده اید، بپوشانید.
  • روی سس را دوباره با بادمجان پر کنید و بر روی بادمجان ها یک لایه گوجه فرنگی بگذارید.
  • حالا روی تمام مواد سس بشامل بریزید و خوب روی همه مواد آن را پخش کنید.
  • روی تمام مواد پنیر بریزید و خوب همه جا را با پنیر بپوشانید.
  • فر را با دمای ۱۹۰ درجه از قبل روشن کنید و تایمر را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تنظیم بفرمایید. وقتی که پنیرها کاملا ذوب شدن به مدت پنج دقیقه گریل بالا را روشن کنید تا پنیرها طلایی شوند و بعد موساکا بامجان را از فر در بیاورید.
  • اجازه دهید تا کمی سرد شود تا راحت تر برش بخورد و شکل ظاهری آن بهم نریزد.

استفاده از گوجه و سیب زمینی در طرز تهیه موساکا بادمجان کاملا سلیقه ای است و اگر تمایل ندارید می توانید آن را حذف کنید. از این غذا هم به تنهایی و هم به همراه نان می شود استفاده کرد.

از مواد اولیه تا طریقه پخت موساکا بادمجان و سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل و مواد لازم آن:

ما در طرز تهیه موساکا بادمجان از سس بشامل استفاده کرده ایم و در این قسمت نحوه تهیه سس بشامل را برایتان شرح می دهیم:

مواد لازم:

به این مواد اولیه برای پخت سس بشامل نیاز داریم:

  • ۲۵ گرم کره
  • ۲ قاشق غذا خوری آرد
  • ۲ پیمانه شیر
  • نمک به مقدار لازم
  • جوز هندی در صورت تمایل
  • ۲ قاشق خامه در صورت تمایلطرز آماده سازی موساکا بادمجان

طرز تهیه:

سس بشامل را اینگونه آماده کنید، این سس به سس سفید لازانیا نیز معروف می باشد.

  • کره را با آرد تفت دهید و کم کم شیر گرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد خودش را بگیرد.
  • در حین ریختن شیر باید مدام مواد را هم بزنید تا آرد یکدست شود و وقتی که غلظت مواد مناسب شد ریختن شیر را قطع کنید.
  • غلظت مناسب زمانی است که شما انگشتتان را روی این سس بر روی قاشق می کشید جای انگشتتان باقی بماند.
  • نمک و جوز هندی و خامه رو هم در آخر به این مواد اضافه کنید تا خوش طعم بشود.

به همین راحتی می شود در منزل سس بشامل را تهیه کرد و در دستور غذاهایی که این سس را درون خود دارند استفاده کرد.

آموزش طرز تهیه موساکا بادمجان و سس بشامل

این غذای یونانی خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده و دوستانتان سرو کنید و از خوردن موساکای بادمجان لذت ببرید. نوش جان.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *