نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه موساکا بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ در منزل

گراتن ها اصالت فرانسوی دارند اما به علت تنوع فراوان در هر کجای دنیا نام های مختلفی را به خود دیده اند و موسکا بادمجان نیز از همین دسته می باشد که به یونان بر می گردد و ما امروز در این مطلب برای آن دسته از افرادی که اهل تهیه غذاهای فرنگی هستند طرز تهیه موساکا بادمجان را آموزش می دهیم. همراهمان باشید.

طرز تهیه موساکا تقریبا راحت است و این غذای فرنگی دارای طعم و مزه ایده آلی است.

مواد لازم:

برای تهیه موساکا بادمجان به مواد اولیه زیر نیازمندیم:

طرز تهیه موساکا بادمجان:

برای درست کردن موساکا بادمجان به روش زیر عمل کنید:

استفاده از گوجه و سیب زمینی در طرز تهیه موساکا بادمجان کاملا سلیقه ای است و اگر تمایل ندارید می توانید آن را حذف کنید. از این غذا هم به تنهایی و هم به همراه نان می شود استفاده کرد.

طرز تهیه سس بشامل و مواد لازم آن:

ما در طرز تهیه موساکا بادمجان از سس بشامل استفاده کرده ایم و در این قسمت نحوه تهیه سس بشامل را برایتان شرح می دهیم:

مواد لازم:

به این مواد اولیه برای پخت سس بشامل نیاز داریم:

طرز تهیه:

سس بشامل را اینگونه آماده کنید، این سس به سس سفید لازانیا نیز معروف می باشد.

به همین راحتی می شود در منزل سس بشامل را تهیه کرد و در دستور غذاهایی که این سس را درون خود دارند استفاده کرد.

این غذای یونانی خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده و دوستانتان سرو کنید و از خوردن موساکای بادمجان لذت ببرید. نوش جان.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل