این اولین خوراکی است که با گوشت قورمه برای تان آموزش می دهم. آش عدس قرمز و گوشت قورمه خوراکی ترکیه ای است که بسیار مقوی و محبوب است. خواص بی اندازه ی عدس قرمز در کنار گوشت قورمه ، ترکیبی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است. این خوراک با توجه به مغذی بودن مواد اولیه اش به تنهایی می تواند یک وعده ی کامل باشد. می توانید از این آش بعنوان خوراکی لذیذ سر سفره ی رنگارنگی که برای مهمان های تان در نظر گرفته اید استفاده کنید، چرا که با طعم فوق العاده اش علاقه و توجه همه را جلب خواهید کرد. مواد لازم آش عدس عدس قرمز یک لیوان آب خوری سیب زمینی متوسط یک عدد رب یک قاشق خوراک خوری آرد دو قاشق خوراک خوری کره یک قاشق خوراک خوری آب گوشت یک لیوان آب خوری نمک / آب / روغن طرز تهیه ی آش عدس قرمز سیب زمینی را ریز مکعبی خورد می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی را داخل آن میریزیم. عدس قرمز که قبلا پاک کرده و شسته ایم را نیز داخل قابلمه می ریزیم و با هم تفت می دهیم. آماده کردن سوپ عدس قرمز حالا کره و آرد را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم. رب را اضافه کرده و همه ی مواد را بهم می زنیم. اضافه کردن آب گوشت آب گوشت را اضافه می کنیم و برای باز شدن و قوام آمدن آب جوش اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم تا سوپ بپزد. سوپ آماده شده تزئین روی سوپ گوشت قورمه ۱۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد نعنا / فلفل گوشت قورمه برای تهیه ی گوشت قورمه می توانید به مطلب آموزش داده پیش از این مراجعه نمایید(اینجا). پیاز را خرد کرده تفت می دهیم و سرخ می کنیم. گوشت قورمه را ریز می کنیم و تا پیاز کمی تفت بخورد به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. خوب بهم می زنیم و سرخ می کنیم. بعد از برداشتن آش از روی گاز، گوشت قورمه را روی آن می ریزیم و با فلفل و نعنا تزئین می کنیم. سوپ آماده شده، نوش جان! منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...