این اولین خوراکی است که با گوشت قورمه برای تان آموزش می دهم. آش عدس قرمز و گوشت قورمه خوراکی ترکیه ای است که بسیار مقوی و محبوب است. خواص بی اندازه ی عدس قرمز در کنار گوشت قورمه ، ترکیبی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است. این خوراک با توجه به مغذی بودن مواد اولیه اش به تنهایی می تواند یک وعده ی کامل باشد. می توانید از این آش بعنوان خوراکی لذیذ سر سفره ی رنگارنگی که برای مهمان های تان در نظر گرفته اید استفاده کنید، چرا که با طعم فوق العاده اش علاقه و توجه همه را جلب خواهید کرد.
مواد لازم آش عدس
- عدس قرمز یک لیوان آب خوری
- سیب زمینی متوسط یک عدد
- رب یک قاشق خوراک خوری
- آرد دو قاشق خوراک خوری
- کره یک قاشق خوراک خوری
- آب گوشت یک لیوان آب خوری
- نمک / آب / روغن
طرز تهیه ی آش عدس قرمز
سیب زمینی را ریز مکعبی خورد می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی را داخل آن میریزیم. عدس قرمز که قبلا پاک کرده و شسته ایم را نیز داخل قابلمه می ریزیم و با هم تفت می دهیم.
حالا کره و آرد را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم. رب را اضافه کرده و همه ی مواد را بهم می زنیم.
آب گوشت را اضافه می کنیم و برای باز شدن و قوام آمدن آب جوش اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم تا سوپ بپزد.
تزئین روی سوپ
- گوشت قورمه ۱۰۰ گرم
- پیاز متوسط یک عدد
- نعنا / فلفل
برای تهیه ی گوشت قورمه می توانید به مطلب آموزش داده پیش از این مراجعه نمایید(اینجا). پیاز را خرد کرده تفت می دهیم و سرخ می کنیم. گوشت قورمه را ریز می کنیم و تا پیاز کمی تفت بخورد به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. خوب بهم می زنیم و سرخ می کنیم. بعد از برداشتن آش از روی گاز، گوشت قورمه را روی آن می ریزیم و با فلفل و نعنا تزئین می کنیم.