گاهی یه ایده جدید و آسون به عنوان وعده اصلی غذای خونه حسابی میتونه دلچسب باشه. در این مطلب طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ رو قرار میدم که هم تنوع خوبی برای غذاهخای تکراری هست و هم طعم بسیار خوب و خوشمزه ای داره و مخصوصا اگه با کمی پنیر سرو بشه میتونه خوش طعم تر و دلچسب تر هم بشه. این کتلت بهتره با نان و مخصوصا نان های فانتزی نوش جان بشه. البته که میتونه در کنار برنج هم باشه. برای وعده شام و حتی نهار هم مناسب میل کردن هست. طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و قارچ قارچ نیم کیلو گوشت مرغ بدون استخوان نیم کیلو تخم مرغ ۲ عدد پیاز ۱ عدد متوسط روغن پودر نان ۳ قاشق غذاخوری آرد سفید برای غلتاندن کتلت ها نمک و زردچوبه و فلفل مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و قارچ مراحل تهیه کتلت مرغ و قارچ برای تهیه این کتلت که بسیار هم ساده اس، ابتدا باید گوشت مرغ رو چرخ کنید. قارچ ها رو هم خرد کنید و در ماهیتابه ای بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا تفت بخوره و کم کم آب بندازه. تفت دادن قارچ ها برای کتلت بعد از حدود یک ربع قارچ ها کاملا پخته میشن و آبشون هم خشک میشه. زیرش رو خاموش کنید و با کمک میکسر و یا کارد (مثل سبزی خرد کردن) خردش کنید. میزان خرد شدن قارچ ها هم به ذائقه خودتون بستگی داره. پختن و خرد کردن قارچ ها حالا عین کتلت های دیگه مرغ و قارچ و پیاز رنده شده و تخم مرغ و ادویه های لازم و همچنین پودر نان رو با هم مخلوط کنید تا مایع کتلتون به دست بیاد. مایع رو خوب ورز بدید تا مواد با هم کاملا مخلوط بشن و به خورد هم برن. اگه دوستان گلم یادشون باشه در مورد پودر نان هم قبلا در مطلب قارچ سوخاری توضیح دادیم که چطور میشه تهیه کرد. طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ به اندازه یک اسکوپ از مواد بردارید و در آرد بغلتونید تا کاملا اطرافش رو بگیره. بعد هم به راحتی در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید. مراحل تهیه کتلت مرغ و قارچ به همین راحتی و خوشمزگی کتلت مرغ و قارچ شما حاضره و میتونید با عزیزانتون میل کنید و لذت ببرید. کتلت مرغ و قارچ همونطور که در بالا هم گفتم این کتلت خوشمزه رو میتونید با نان های فانتزی سرو کنید و در کنار مقداری چیپس و یا سیب زمینی سرخ کرده و همچنین یک سس کچاپ خوش طعم میل کنید. با پیازچه هم تزیینش کنید. منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...