چی میتونه مثل یه سوپ خوشمزه حال همه اعضای خونواده رو تو این روزای سرد خوب کنه؟ من که طرفدارای پر و پا قرص انواع مختلف سوپم. خوردن سوپ چه به عنوان پیش غذا و چه به عنوان یه وعده غذایی کامل میتونه لذت بخش و دلپذیر باشه. توی این مطلب طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو براتون گذاشتم که علاوه بر طعم لذیذش خیلی زود آماده میشه و پختش هم راحته امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرین. سوپ جو و نودل مواد لازم برای تهیه سوپ جو و نودل ۲ لیوان آب مرغ ۲ الی ۳ لیوان آب ۱ قاشق پر رب گوجه فرنگی ۱ قاشق پر پیاز داغ ۱ قاشق پر سبزی خورد شده (از یک نوع سبزی یا مخلوطی از اونها میتونین به دلخواه استفاده کنین) ۳۰ گرم جو پرک ۱ بسته نودل نمک، فلفل زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سوپ جو و نودل مراحل تهیه سوپ جو و نودل ابتدا پیاز سرخ شده رو توی قابلمه میریزیم و یکم روغن اضافه میکنیم. رب رو هم اضافه کرده و شعله رو روشن میکنیم تا رب خوب سرخ بشه. وقتی رب سرخ شد به موادمون کمی نمک، زرچوبه و فلفل میزنیم. سرخ شدن رب حالا آب مرغ رو داخل قابلمه میریزیم و جو پرک رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن آب مرغ و جو پرک چون توی این سوپ از جو پرک استفاده کردیم، خیلی زود و بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه، جو لعاب میندازه. لعاب انداخت جو پرک مایع رو داخل مخلوط کن ریخته تا جو کاملا توی سوپ حل شده و سوپمون یکم غلیظ و پوره ای بشه. دوباره مایع سوپ رو داخل قابلمه میریزیم و آب رو اضافه میکنیم و باز حدود ۱۰ دقیقه رو شعله میذاریم. پوره کردن سوپ حالا نودل و سبزی خورد شده رو اضافه میکنیم. اضافه کردن نودل و سبزی بعد ۱۰ دقیقه الی یک ربع نودل ها نرم میشن و سوپ هم غلیظ میشه و لعاب میندازه. نرم شدن نودل و لعاب انداختن سوپ همین طور که ملاحظه کردین این سوپ خیلی سریع آماده میشه و در عین حال خیلی خوشمزه و لذیذه … برای سرو روش یکم سبزی خورد شده تازه بریزین و با آب لیمو میل کنین … نوش جون نکاتی برای طعم بهتر سوپ جو در صورتی که آب مرغ موجود نداشتین میتونین از ۲ الی ۳ قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت استفاده کنین. پیاز سرخ شده نقش مهمی در خوش طعم تر شدن این سوپ داره میتونین بر طبق سلیقتون مقدارشو بیشتر کنین. در صورتی که تمایل نداشتین رشته های بلند نودل داخل سوپ باشه قبل اضافه کردن نودل به سوپ، نودل رو کمی خورد کنین. بعد از پوره کردن جو در قابلمه رو کامل نبندین و شعله رو کم کنین تا سوپ سر نره. سوپ جو و نودل منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...