نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سوپ جو و نودل مرحله به مرحله

چی میتونه مثل یه سوپ خوشمزه حال همه اعضای خونواده رو تو این روزای سرد خوب کنه؟ من که طرفدارای پر و پا قرص انواع مختلف سوپم. خوردن سوپ چه به عنوان پیش غذا و چه به عنوان یه وعده غذایی کامل میتونه لذت بخش و دلپذیر باشه. توی این مطلب طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو براتون گذاشتم که علاوه بر طعم لذیذش خیلی زود آماده میشه و پختش هم راحته امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرین.

سوپ جو و نودل

مواد لازم برای تهیه سوپ جو و نودل

مواد لازم برای تهیه سوپ جو و نودل

مراحل تهیه سوپ جو و نودل

ابتدا پیاز سرخ شده رو توی قابلمه میریزیم و یکم روغن اضافه میکنیم. رب رو هم اضافه کرده و شعله رو روشن میکنیم تا رب خوب سرخ بشه. وقتی رب سرخ شد به موادمون کمی نمک، زرچوبه و فلفل میزنیم.

سرخ شدن رب

حالا آب مرغ رو داخل قابلمه میریزیم و جو پرک رو هم اضافه میکنیم.

اضافه کردن آب مرغ و جو پرک

چون توی این سوپ از جو پرک استفاده کردیم، خیلی زود و بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه، جو لعاب میندازه.

لعاب انداخت جو پرک

مایع رو داخل مخلوط کن ریخته تا جو کاملا توی سوپ حل شده و سوپمون یکم غلیظ و پوره ای بشه. دوباره مایع سوپ رو داخل قابلمه میریزیم و آب رو اضافه میکنیم و باز حدود ۱۰ دقیقه رو شعله میذاریم.

پوره کردن سوپ

حالا نودل و سبزی خورد شده رو اضافه میکنیم.

اضافه کردن نودل و سبزی

بعد ۱۰ دقیقه الی یک ربع نودل ها نرم میشن و سوپ هم غلیظ میشه و لعاب میندازه.

نرم شدن نودل و لعاب انداختن سوپ

همین طور که ملاحظه کردین این سوپ خیلی سریع آماده میشه و در عین حال خیلی خوشمزه و لذیذه … برای سرو روش یکم سبزی خورد شده تازه بریزین و با آب لیمو میل کنین … نوش جون

نکاتی برای طعم بهتر سوپ جو

سوپ جو و نودل

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل