چی میتونه مثل یه سوپ خوشمزه حال همه اعضای خونواده رو تو این روزای سرد خوب کنه؟ من که طرفدارای پر و پا قرص انواع مختلف سوپم. خوردن سوپ چه به عنوان پیش غذا و چه به عنوان یه وعده غذایی کامل میتونه لذت بخش و دلپذیر باشه. توی این مطلب طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو براتون گذاشتم که علاوه بر طعم لذیذش خیلی زود آماده میشه و پختش هم راحته امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو و نودل
- ۲ لیوان آب مرغ
- ۲ الی ۳ لیوان آب
- ۱ قاشق پر رب گوجه فرنگی
- ۱ قاشق پر پیاز داغ
- ۱ قاشق پر سبزی خورد شده (از یک نوع سبزی یا مخلوطی از اونها میتونین به دلخواه استفاده کنین)
- ۳۰ گرم جو پرک
- ۱ بسته نودل
- نمک، فلفل زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ جو و نودل
ابتدا پیاز سرخ شده رو توی قابلمه میریزیم و یکم روغن اضافه میکنیم. رب رو هم اضافه کرده و شعله رو روشن میکنیم تا رب خوب سرخ بشه. وقتی رب سرخ شد به موادمون کمی نمک، زرچوبه و فلفل میزنیم.
حالا آب مرغ رو داخل قابلمه میریزیم و جو پرک رو هم اضافه میکنیم.
چون توی این سوپ از جو پرک استفاده کردیم، خیلی زود و بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه، جو لعاب میندازه.
مایع رو داخل مخلوط کن ریخته تا جو کاملا توی سوپ حل شده و سوپمون یکم غلیظ و پوره ای بشه. دوباره مایع سوپ رو داخل قابلمه میریزیم و آب رو اضافه میکنیم و باز حدود ۱۰ دقیقه رو شعله میذاریم.
حالا نودل و سبزی خورد شده رو اضافه میکنیم.
بعد ۱۰ دقیقه الی یک ربع نودل ها نرم میشن و سوپ هم غلیظ میشه و لعاب میندازه.
همین طور که ملاحظه کردین این سوپ خیلی سریع آماده میشه و در عین حال خیلی خوشمزه و لذیذه … برای سرو روش یکم سبزی خورد شده تازه بریزین و با آب لیمو میل کنین … نوش جون
نکاتی برای طعم بهتر سوپ جو
- در صورتی که آب مرغ موجود نداشتین میتونین از ۲ الی ۳ قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت استفاده کنین.
- پیاز سرخ شده نقش مهمی در خوش طعم تر شدن این سوپ داره میتونین بر طبق سلیقتون مقدارشو بیشتر کنین.
- در صورتی که تمایل نداشتین رشته های بلند نودل داخل سوپ باشه قبل اضافه کردن نودل به سوپ، نودل رو کمی خورد کنین.
- بعد از پوره کردن جو در قابلمه رو کامل نبندین و شعله رو کم کنین تا سوپ سر نره.