کیک شربتی یکی از کیک های خوش بافت و خوش عطر و خوشمزس که بی شک کسایی که علاقه ی زیادی به انواع و اقسام کیک ها ندارن اینو دوست خواهند داشت. این کیک به دلیل عطر خوش گلاب و زعفرون یه گزینه ی خوب هم برای ماه رمضون و مهمونی های افطاری هست. پیشنهاد میکنم اگه تاحالا این کیک خوشمزه رو امتحان نکردید، دست به کار شید. کیک شربتی برای ماه رمضون مواد لازم جهت تهیه ی کیک شربتی آرد سفید : ۲ لیوان روغن مایع : ۱ لیوان آب : ۱ لیوان شکر : ۱ لیوان ماست شیرین : ۱ لیوان پودر هل : نصف قاشق چای خوری گلاب : ۴ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده : ۴قاشق غذاخوری تخم مرغ : ۴عدد بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل : به مقدار لازم برای تزیین پودر پسته : به مقدار لازم برای تزیین مواد لازم جهت تهیه کیک شربتی مراحل تهیه کیک شربتی روغن و شکر رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم زده تا حالت کرم رنگ پیدا کنه. هم زدن روغن و شکر با همزن حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و با هم زن هم میزنیم. اضافه کردن تخم مرغ در این مرحله پودر هل رو اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن پودر هل، ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. اضافه کردن پودر هل اضافه کردن ماست بکینگ پودر رو اضافه و هم میزنیم. اضافه کردن بکینگ پودر حالا آرد الک شده رو به موادمون اضافه و با لیسک خوب هم میزنیم. اضافه کردن آرد الک شده نصف مقدار زعفرونمون رو به مواد اضافه میکنیم و بقیشو میزاریم واسه درست کردن شربت روی کیک. اضافه کردن زعفرون بعد از اضافه کردن زعفرون موادمون رو با لیسک خوب هم میزنیم. غلظت موادمون کف قالب مورد نظرمون رو با روغن مایه چرب میکنیم. مواد رو میریزیم داخل قالب و با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی۳۵ دقیقه داخل فر میزاریم. چرب کردن قالب کیکمون ریختن موادمون داخل قالب و گذاشتن توی فر طرز تهیه شربت روی کیک در این فاصله ای که کیک داخل فر هست حتما به درست کردن شربت اقدام کنین، چون وقتی که میخوایم روی کیکمون بریزیم، شربتمون باید کاملا خنک باشه. به این صورت عمل میکنیم که اول یک لیوان آب رو داخل ظرف مورد نظرمون میریزیم و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم. شکر رو هم اضافه میکنیم و شربت رو میزاریم رو شعله گاز تا بجوشه، اضافه کردن یک لیوان آب به ظرف مورد نظر اضافه کردن زعفرون وقتی جوشید، زیرش رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم کامل خنک بشه. اضافه کردن زعفرون و جوشاندن شربت کیکمون که پخت با زرده ی تخم مرغ رومالش میکنیم و دوباره میزاریم داخل فر روی حالت گریل برای مدت ۳الی۵ دقیقه. رومال کردن کیک با زرده تخم مرغ شربت خنک شدمون رو میریزیم روی کیک ریختن شربت روی کیک کیک رو به شکل دلخواه برش میزنیم و روشو با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین میکنیم. برش زدن و تزیین کیک کیک شربتیمون آمادس. کیک شربتی آمادس منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...