کیک شربتی یکی از کیک های خوش بافت و خوش عطر و خوشمزس که بی شک کسایی که علاقه ی زیادی به انواع و اقسام کیک ها ندارن اینو دوست خواهند داشت. این کیک به دلیل عطر خوش گلاب و زعفرون یه گزینه ی خوب هم برای ماه رمضون و مهمونی های افطاری هست. پیشنهاد میکنم اگه تاحالا این کیک خوشمزه رو امتحان نکردید، دست به کار شید.
مواد لازم جهت تهیه ی کیک شربتی
- آرد سفید : ۲ لیوان
- روغن مایع : ۱ لیوان
- آب : ۱ لیوان
- شکر : ۱ لیوان
- ماست شیرین : ۱ لیوان
- پودر هل : نصف قاشق چای خوری
- گلاب : ۴ قاشق غذاخوری
- زعفرون دم کرده : ۴قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : ۴عدد
- بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل : به مقدار لازم برای تزیین
- پودر پسته : به مقدار لازم برای تزیین
مراحل تهیه کیک شربتی
روغن و شکر رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم زده تا حالت کرم رنگ پیدا کنه.
حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و با هم زن هم میزنیم.
در این مرحله پودر هل رو اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن پودر هل، ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بکینگ پودر رو اضافه و هم میزنیم.
حالا آرد الک شده رو به موادمون اضافه و با لیسک خوب هم میزنیم.
نصف مقدار زعفرونمون رو به مواد اضافه میکنیم و بقیشو میزاریم واسه درست کردن شربت روی کیک.
بعد از اضافه کردن زعفرون موادمون رو با لیسک خوب هم میزنیم.
کف قالب مورد نظرمون رو با روغن مایه چرب میکنیم. مواد رو میریزیم داخل قالب و با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی۳۵ دقیقه داخل فر میزاریم.
طرز تهیه شربت روی کیک
در این فاصله ای که کیک داخل فر هست حتما به درست کردن شربت اقدام کنین، چون وقتی که میخوایم روی کیکمون بریزیم، شربتمون باید کاملا خنک باشه.
به این صورت عمل میکنیم که اول یک لیوان آب رو داخل ظرف مورد نظرمون میریزیم و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم. شکر رو هم اضافه میکنیم و شربت رو میزاریم رو شعله گاز تا بجوشه،
وقتی جوشید، زیرش رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم کامل خنک بشه.
کیکمون که پخت با زرده ی تخم مرغ رومالش میکنیم و دوباره میزاریم داخل فر روی حالت گریل برای مدت ۳الی۵ دقیقه.
شربت خنک شدمون رو میریزیم روی کیک
کیک رو به شکل دلخواه برش میزنیم و روشو با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین میکنیم.
کیک شربتیمون آمادس.