امروز می خواهم کلوچه های شکلاتی با صورت های خندان برای تان آموزش بدهم. این کلوچه ها برای مهمانی یا تولد بچه ها بهترین گزینه و بسیار جذاب هستند. درست کردن این کلوچه ها بسیار ساده است و طی یک سری می توانید تعداد زیادی از آنها درست کنید تا هم بچه ها بیشتر لذت ببرند و هم محبوبیت شما بین بچه ها دو چندان شود!

لبخند زدن کار سختی نیست اگر یک بشقاب پر از کلوچه هایی جلوی تان باشد که همگی به شما لبخند می زنند و بسیار با مزه هستند. همیشه وقتی لبخند می زنید و جواب لبخند می گیرید طبیعتا حس بسیار خوبی به شما دست می دهد. کافی است یکبار از این کلوچه ها درست کنید و عاشق آنها بشوید، چراکه لبخند آنها کار دست خودتان است.

کلوچه های خندان

کلوچه های خندان

در مهمانی های حتی بزرگسالان خواهید دید که اولین چیزی است خورده و تمام می شود. این کلوچه ها خوشمزه و کمی ضخیم هستند و داخل شان چسبناک است. بخصوص وقتی از داخل فر تازه بیرون آمده و هنوز گرم هستند. لبه های تردی دارند و وقتی کمی هم سس کارامل روی آنها بزنید واقعا محشر می شوند. بخاطر لبخند کوچکی که روی صورت هرکدام از کلوچه ها هست، حال و هوای جمع کاملا عوض می شود. شما می توانید آنها را در هر اندازه که دوست دارید درست کنید و البته هر چه درشت تر باشند، زمان طولانی تری برای پخت آنها لازم است.

مواد لازم برای تهیه کلوچه:

  • ۱۲ قاشق خوراک خوری کره ی پاستوریزه و آب شده
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای
  • نصف فنجان شکر
  • یک تخم مرغ بزرگ
  • یک زرده تخم مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل (وانیل مایع)
  • ۲ و ۱/۸ فنجان آرد سفید
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • چیپس شکلات یا شکلات تلخ خورد شده به میزان دلخواه
  • چشم های درشت تزئینی (از لوازم قنادی فروشی ها می توانید تهیه کنید)
  • شکلات برای تزئین تیوپی (همچنین بصورت آماده از لوازم قنادی فروشی ها می توانید تهیه کنید، و یا خودتان شکلات را آب کنید و داخل ظرف سر- قیفی بریزید و لبخند کلوچه ها را طرح بزنید)
وسایل لازم برای تزئین کلوچه ها

وسایل لازم برای تزئین کلوچه ها

دستور تهیه ی کلوچه های خندان

کره و شکر قهوه ای و شکر سفید را بهم بزنید. تخم مرغ، زرده ی تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و تا یکدست شدن کامل خوب بهم بزنید. حال نوبت مواد خشک است، آرد و نمک و جوش شیرین را بهم بزنید و با موادی که قبلا ترکیب کرده اید مخلوط کنید. چیپس شکلات را هم اضافه کنید و تا یکنواخت شدن مواد کلوچه آن را بهم بزنید.

با یک قاشق خوراک خوری، یک قاشق از مواد را بردارید و به شکل کلوچه درآورید و تا تمام شدن مواد این کار را ادامه بدهید. ترجیحا سعی کنید کلوچه ها هم اندازه باشند تا هم زمان پخته شوند. می توانید کلوچه ها را داخل سینی روی کاغذ روغنی و با فاصله از هم قرار دهید. حال آنها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. با این کار کلوچه ها حجم خود را حفظ می کنند و پخش نمی شوند.

کلوچه های خندان، خوراکی محبوب بچه ها

کلوچه های خندان، خوراکی محبوب بچه ها

قبلا دمای فر را به ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد برسانید. حداقل زمان پخت یک سینی کلوچه حدود ۱۲ تا ۱۶ دقیقه است. کلوچه ها به مرور باید کمی پف کند و به رنگ طلائی در بیاید، از بیرون ترد و از داخل نرم باید باشند. بگذارید کلوچه ها خوب خنک شوند.

با کمک شکلات تیوپی به هر کلوچه دو چشم بچسبانید. حال با شکلات شکری برای کلوچه ها لبخندی طرح بزنید و بگذارید شکلات کلوچه خودش را بگیرد. تزئین کلوچه ها زمان چندانی نمی برد، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *