خاطرتان هست هفته ی پیش برایتان آموزش کلوچه های خندان را گذاشته بودم. امروز می خواهم روش درست کردن کاسه ی همان کلوچه ها را با مواد خوراکی برای تان آموزش بدهم. خیلی جذاب و دوست داشتنی است که در کنار نوش جان کردن کلوچه های خوشمزه و خوشگل، ناخنکی هم به کاسه ی آن بزنید و تکه ای از آن را نوش جان کنید. این ماجرا حسی مانند زندگی در خانه ی شکلاتی دارد!

کاسه ی خوراکی برای کلوچه های شکلاتی خوشمزه

کاسه ی خوراکی برای کلوچه های شکلاتی خوشمزه

این کار به نوعی آدم را یاد سفالگری می اندازد! بعد از تلاش برای ساختن یک کاسه ی خوراکی به اندازه ی کافی بزرگ، متوجه شدم خمیر شکلاتی معمول از هر چیز دیگری بیشتر جوابگوی این کار است. من سه دستور تهیه ی مختلف را تجربه کردم، حتی یکی از خمیر ها را منجمد کردم، و فکر کردم شاید این روش درست باشد. اما هر بار با شکاف ها و حفره هایی داخل کاسه روبرو می شدم و نمی دانستم کجای کار مشکل دارد. اما بعد از تلاش فراوان به این راهکار رسیدم که آن را با شما به اشتراک می گذارم. امیدوارم آن را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.

کاسه ی خوردنی پر از کلوچه، آماده ی پذیرائی

کاسه ی خوردنی پر از کلوچه، آماده ی پذیرائی

مواد لازم

  • نصف فنجان کره ی آب شده
  • نصف فنجان شکر قهوه ای
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک عدد زرده ی تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری وانیل مایع
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک هشتم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک و سه چهارم تا دو فنجان آرد
  • یک فنجان شکلات پولکی (یا چیپس شکلات)

وسایل لازم

  • فویل آلومینیوم
  • یک عدد کاسه ی گود

دستور تهیه کاسه ی خوردنی کلوچه های شکلاتی

خمیر را به روش درست کردن خمیر کلوچه های خندان درست کنید. کره ی آب شده، شکر قهوه ای، و شکر سفید، به همراه تخم مرغ، زرده ی تخم مرغ، و وانیل را ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید. نمک و بکینگ پودر و یک و یک دوم آرد را با هم مخلوط کنید و با مواد قبلی ترکیب کنید و خوب ورز دهید تا خمیر مورد نظرمان بدست آید. شکلات ها پولکی (یا چیپس شکلات) را در آخر اضافه کنید و سعی کنید در خمیر خوب پخش شود. اگر می بینید خمیر حالت چسبندگی دارد، باقی آرد را اضافه کنید.

خمیر کاسه و قالب کاسه

خمیر کاسه و قالب کاسه

خمیر پهن شده ی کاسه ی خوراکی

خمیر پهن شده ی کاسه ی خوراکی

کاسه را مانند تصویر برگردانید و برای نچسب شدن فویل آلومینیوم را روی آن بکشید. می توانید کمی هم آرد روی آن بپاشید تا مطمئن شوید به سطح آن نمی چسبد. همیر را روی یک سطح صاف ورقه ی یکدست کنید و دایره ای بزرگ از آن در بیاورید. ورقه ی خمیر را روی کاسه بیاندازید و اضافه های آن را ببرید. حال به مدت سی دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید. دمای فر را به ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد برسانید.

کاسه ی آماده ی پخت

کاسه ی آماده ی پخت

قالب را از داخل آن خارج کنید و کاسه ی خمیری را به مدت ۳۰ تا ۳۶ دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ای – طلائی درآید. بگذارید کاسه خوب خنک شود و سپس آن را برگردانید و کلوچه ها را داخل آن سرو کنید.

کاسه ی خوراکی آماده شده

کاسه ی خوراکی آماده شده

اول کاسه یا اول کلوچه ها..؟؟؟

اول کاسه یا اول کلوچه ها..؟؟؟

😉

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *