آش ترش از انواع آش های لذیذ و خوش طعم است که در طرز تهیه آش ترش از انواع سبزیجات مختلف استفاده می شود که مهم ترین آن ها گزنه است. این آش خوشمزه در مازندران به آش گزنه نیز معروف است و شما می توانید آش ترش را در افطار ماه مبارک رمضان و به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید. آش دوغ و آش ترش و آش شله قلمکار از انواع آش های محلی و پرطرفدار هستند که می توانید این نوع آش های لذیذ و خوش طعم را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. دستور پخت آش ترش

مواد لازم

  • سیر سبز : ۱ بسته
  • زولنگ : ۴ بسته
  • گشنیز و شوید : از هر کدام ۱ بسته
  • چغندر قرمز : ۴ عدد
  • اناریجه : ۲ بسته
  • گزنه : ۵۰۰ گرم
  • کدو تنبل : نصف عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • خرده برنج خیس کرده : ۲۵۰ گرم
  • نخود و لوبیا چیتی و عدس و باقلا با پوست : از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • رب انار : ۲ پیمانه
  • سیر و پیاز داغ : به میزان لازم

طرز تهیه آش ترش

برای تهیه این آش لذیذ و خوشمزه ابتدا حبوبات را در درون قابلمه ای مناسب بپزید توجه داشته باشید که باقلا باید به صورت جداگانه پخته شود سپس در درون قابلمه ای مناسب چغندرهای قرمز را نیز آب پز کنید و سپس آن ها را رنده کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه آش ترش در درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سپس زردچوبه را در درون روغن تفت دهید تا بوی خامی آش از بین برود و خرده برنج را به همراه ۴ پیمانه آب در درون قابلمه بریزید بعد از اینکه برنج لعاب داد سبزی خرد شده آش را به همراه حبوبات و باقلا و چغندر به مواد آش اضافه کنید و در مرحله آخر طرز پخت آش ترش کدو تنبل خرد شده و نمک و رب انار را به آش بیافزایید.

تزیین آش ترش طرز تهیه آش ترش مازندرانی

در دستور پخت آش ترش در صورتی که سبزی های مخصوص آش را نداشتید می توانید از سبزی آش معمولی استفاده کنید. بعد از اینکه آش به خوبی جا افتاد آن را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس با کمک سیر داغ و پیاز داغ آش را به زیبایی تزیین کنید. می توانید برای تزیین این خوشمزه از روش های تزیین آش رشته نیز استفاده کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *