«میگو پفکی» از جمله انواع لذیذ و پرطرفدار تهیه میگو است که حتی بچه‌ها و کسانی که غذای دریایی دوست ندارند آن را می‌پسندند. با این روش می‌توانید موادی مثل پیاز، قارچ و مرغ را هم پفکی کنید.

 

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی

 

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی

 

میگو: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

پودر سیر، نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران دم کرده: به میزان لازم

ابتدا میگوهای رگ زده را خوب بشورید و به مدت یک ساعت در پیازهای خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل بخوابانید.

 

طرز تهیه خمیر پفکی

 

مواد لازم

 

تخم‌مرغ: ۳ عدد

بیکینگ‌پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

عصاره قرص گوشت: یک عدد

ماء‌الشعیر ساده بدون طعم: ۲ لیوان

آرد: ۲ لیوان

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه

 

ابتدا ۳ عدد تخم‌مرغ را با همزن دستی آنقدر بزنید تا کف کند. در مرحله بعد بکینگ‌پودر، عصاره گوشت و ماءالشعیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. آرد را کم‌کم به مخلوط فوق اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست و کشدار و البته غلیظ به دست بیاید. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. اگر خمیر شل است کمی دیگر آرد اضافه کنید و با همزن بزنید تا غلیظ و کشدار شود. اگر هم خمیر سفت شده از میزان کمتری آرد استفاده کنید. برای این‌که یک خمیر پفکی خوب به دست بیاورید باید آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.

 

حتما برای‌تان جالب است:

 

خوراک میگو با پنیر فتا و زیتون؛ یک غذای رژیمی خوشمزه و آسان

 

جوجه‌چینی؛ طرز تهیه آسان جوجه چینی خوشمزه با خمیر بنیه و سس تارتار

 

طرز تهیه میگو پفکی

 

طرز تهیه میگو پفکی

 

روغن را در یک ماهیتابه گود بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم داغ شود. میگوهای مزه‌دار شده را در کمی آرد بغلتانید و یکی یکی در خمیر پفکی غوطه‌ور کنید. حالا میگوها را به آرامی در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید.

 

روش تهیه سس تارتار

 

روش تهیه سس تارتار

 

تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد

جعفری ساطوری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: ۲ حبه

پیاز ریز خرد شده: ¼ یک عدد متوسط

خیارشور ریز خرد شده: یک عدد

سس مایونز: ½ لیوان

سس خردل: یک قاشق مرباخوری

آب لیموترش، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید و با میگوی پفکی میل کنید.

 

نکات مهم

 

نکات مهم سس تارتار

 

*از این مواد برای تهیه مرغ، قارچ و پیاز سوخاری پفکی هم می‌توانید استفاده کنید.

*برای پاک کردن میگو باید حلقه زیر شکم میگو را روی بندهای آن‌را با نوک چاقو یک برش کوچک بزنید تا دیگر حلقه نشود و صاف بماند.

*پشت میگو‌را یک برش سر تا سری بدهید رگ سیاه یا روده میگو را در آورید.

*برای درست کردن پیاز پفکی یا همان «آنیون رینگ» ابتدا هر تعداد پیاز را که دوست دارید پوست کنده و بشورید. بعد از خشک شدن پیازها، آن‌ها را حلقه حلقه ببرید. بهتراست ضخامت حلقه‌ها بین ۱ تا ۱.۵ سانت باشد. حالا حلقه‌های پیاز را از هم جدا کنید به نحوی که برای هر پیاز پفکی یک حلقه تکی یا نهایتا دو حلقه پیاز داشته باشید. حالا حلقه‌های پیاز را در آرد بغلتانید، به خمیر پفکی غوطه‌ور و روی حرارت ملایم در روغن داغ سرخ کنید. پیاز پفکی را با سس تارتار یا سس کچاپ میل کنید.

*میگو پفکی را با سیب‌زمینی سرخ شده، سبزیجات آب‌پز یا گریل و یا برنج سرو کنید.

 

«میگو پفکی» از جمله انواع لذیذ و پرطرفدار تهیه میگو است که حتی بچه‌ها و کسانی که غذای دریایی دوست ندارند آن را می‌پسندند. با این روش می‌توانید موادی مثل پیاز، قارچ و مرغ را هم پفکی کنید.   مواد لازم برای تهیه میگو پفکی     میگو: ۵۰۰ گرم پیاز متوسط: ۲ عدد فلفل دلمه‌ای: یک عدد پودر سیر، نمک و فلفل: به میزان لازم زعفران دم کرده: به میزان لازم ابتدا میگوهای رگ زده را خوب بشورید و به مدت یک ساعت در پیازهای خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل بخوابانید.   طرز تهیه خمیر پفکی   مواد لازم   تخم‌مرغ: ۳ عدد بیکینگ‌پودر: یک و نیم قاشق چایخوری عصاره قرص گوشت: یک عدد ماء‌الشعیر ساده بدون طعم: ۲ لیوان آرد: ۲ لیوان نمک و فلفل: به میزان دلخواه   طرز تهیه   ابتدا ۳ عدد تخم‌مرغ را با همزن دستی آنقدر بزنید تا کف کند. در مرحله بعد بکینگ‌پودر، عصاره گوشت و ماءالشعیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. آرد را کم‌کم به مخلوط فوق اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست و کشدار و البته غلیظ به دست بیاید. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. اگر خمیر شل است کمی دیگر آرد اضافه کنید و با همزن بزنید تا غلیظ و کشدار شود. اگر هم خمیر سفت شده از میزان کمتری آرد استفاده کنید. برای این‌که یک خمیر پفکی خوب به دست بیاورید باید آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.   حتما برای‌تان جالب است:   خوراک میگو با پنیر فتا و زیتون؛ یک غذای رژیمی خوشمزه و آسان   جوجه‌چینی؛ طرز تهیه آسان جوجه چینی خوشمزه با خمیر بنیه و سس تارتار   طرز تهیه میگو پفکی     روغن را در یک ماهیتابه گود بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم داغ شود. میگوهای مزه‌دار شده را در کمی آرد بغلتانید و یکی یکی در خمیر پفکی غوطه‌ور کنید. حالا میگوها را به آرامی در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید.   روش تهیه سس تارتار     تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد جعفری ساطوری خرد شده: یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده: ۲ حبه پیاز ریز خرد شده: ¼ یک عدد متوسط خیارشور ریز خرد شده: یک عدد سس مایونز: ½ لیوان سس خردل: یک قاشق مرباخوری آب لیموترش، نمک و فلفل: به میزان دلخواه تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید و با میگوی پفکی میل کنید.   نکات مهم     *از این مواد برای تهیه مرغ، قارچ و پیاز سوخاری پفکی هم می‌توانید استفاده کنید. *برای پاک کردن میگو باید حلقه زیر شکم میگو را روی بندهای آن‌را با نوک چاقو یک برش کوچک بزنید تا دیگر حلقه نشود و صاف بماند. *پشت میگو‌را یک برش سر تا سری بدهید رگ سیاه یا روده میگو را در آورید. *برای درست کردن پیاز پفکی یا همان «آنیون رینگ» ابتدا هر تعداد پیاز را که دوست دارید پوست کنده و بشورید. بعد از خشک شدن پیازها، آن‌ها را حلقه حلقه ببرید. بهتراست ضخامت حلقه‌ها…

امتیاز کاربران: ۳٫۷۴ ( ۴ رای)

۰ bigtheme

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی

مجله کوروش

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *