طرز تهیه کتلت های برشته و خوشمزه بدون تخم مرغ

 

نمیدونم چرا درست کردن کتلت برای بعضیا معضل شده ؟!! در حالی که بسیار ساده و راحته .✌

اول از همه به اون ته کلاسی ها ????که همیشه معترض اند و یه بهونه واسه های و هوی دارند???? عرض کنم که قرار نیست این روغن رو سر بکشید و روانه ی خندق بلا کنید ! گدابازی درنیارید و سوسول بازی رو کنار بذارید و روغن کم نریزید تا کتلت هاتون داخل روغن داغ خوب و قشنگ سرخ و مغزپخت بشن !????☝
.
سیب زمینی پخته روغن زیاد میبره اما سیب زمینی خام مصرف روغنش بسیار پایینه .بهتره که سیب زمینی خام رو پوره کنیم .پیاز و سیب زمینی آب میندازند و اگه گوشت چرخ کرده هم از فریز خارج شده باشه رطوبت داره و مایه ی کتلت تون شل میشه . سعی کنید که این موارد رو نداشته باشید تا موقع قرار دادن کتلت ها بر روی مایتابه با مشکل مواجه نشوید .

 

اما رسپی سفره خونه ای برای کتلت های دلبر

 

حدود ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده که بهتره دوبار چرخ بشه . یک عدد سیب زمینی کوچک رنده ریز و یک عدد پیاز متوسط رنده ریز و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مخلوط و زردچوبه . در انتها دو قاشق غذا خوری #پودر_پانکو_ # و دو قاشق غذا خوری پودر نان خشک سوخاری رو داخل مخلوط ریخته و ورز بدید. .
روغن به اندازه لازم داخل تابه ریخته و اجازه دهید داغ بشه و بعد تو دست یا قالب کتلت رو به قطر یک سانت و به درازا و پهنای کف دست باز و صاف کنید و بعد آروم تو روغن بندازید .در هر بار بیش از ظرفیت تابه کتلت نذارید .جا برای مانور و حرکت داشته باشند . کتلت ها رو جزغاله نکنید.

با سیب زمینی پخته هم براتون رسپی خواهیم داد .اما ترجیحا خام بهتره چون جذب و مصرف روغن سیب زمینی پخته در کتلت خیلی بالاست .من گاهی سیر رنده شده هم داخلش میریزم که خیلی خوشمزه میشه .به جای سیب زمینی میتونید از هویج خام ریز رنده شده هم استفاده کنید .پودر نان خشک سوخاری چسبندگی مایه رو از بین میبره و بافت کتلت برشته و سطحش کریسپی و کرانچی میشه . پودر پانکو با آردهای مختلف رطوبت اضافی مایه رو جذب میکنه تا مایه شل نشه . پودر پانکو بسیار بافت خوبی به کتلت میده .البته رسپی های متفاوت داریم و این یکیشه.

 

نکات قابل توجه در هنگام پختن کتلت

 

️اونایی که سیب زمینی بیشتر می ریزند اگر دقت کنند متوجه خواهند شد که بجای سیب زمینی بیشتر ما از پودر نان سوخاری و پودر #فرایینگ_میکس پانکو استفاده کردیم. تخم مرغ تو روغن کف تولید میکنه .

لطفا از تجربیات خوب تون برامون بنویسید تا ما هم یاد بگیریم .????❤ خصوصا اساتید گرام

 

 

ارسالی از پیچ سفره خونه

شما دوستان هم می توانید رسپی های خود را برای ما ارسال کنید تا به نام شما و در وب سایت افق کوروش درج شود .

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی

مجله کوروش

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *