ترشی ها را می توانید با انواع خوراکی ها و میوه ها تهیه کنید که ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ها با طعم متفاوت است. در روش درست کردن ترشی لوبیا سبز می توانید از سرکه انگور و گوجه فرنگی و سیر و فلفل قرمز و فلفل سبز و نمک و رب گوجه فرنگی استفاده کنید. ترشی ها انواع مختلفی دارند و بهتر است هر کدبانویی با روش تهیه چند نوع ترشی آشنا باشد. ترشی بامیه و ترشی انبه و ترشی لوبیا سبز جزء ترشی ها با طعم متفاوت هستند و شما می توانید این نوع ترشی ها را به همراه انواع پلو و گوشت میل کنید. مواد لازم گوجه فرنگی رنده شده : ۱ کیلو لوبیا سبز خرد شده : ۱ کیلو نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سرکه قرمز : به میزان لازم سیر خرد شده : به میزان لازم فلفل سبز و فلفل قرمز : به میزان لازم رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ابتدا لوبیا سبز های خرد شده را به همراه گوجه فرنگی رنده شده در درون قابلمه مناسبی بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی ها به خوبی جذب شود و لوبیا سبز ها پخته شوند سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز و فلفل سبز خرد شده را به همراه سیر و نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. در مرحله آخر طرز تهیه ترشی لوبیا سبز بعد از سرد شدن ترشی آن را در درون بطری های شیشه ای بریزید و سپس روی همه مواد درون شیشه را با کمک سرکه انگور بپوشانید و درب بطری را محکم ببندید و بطری ترشی را در جایی خشک و خنک به مدت ۱ هفته قرار دهید تا ترشی آماده سرو شود. ترشی لوبیا سبز جزء ترشی های با مزه تند است و اگر شما می خواهید ترشی خوشمزه تری داشته باشید بهتر است در هنگام طرز تهیه ترشی لوبیا سبز به این ترشی میزان فلفل و سیر بیشتری را اضافه کنید. اگر تمایل دارید با روش تهیه ترشی های مختلف آشنا شوید می توانید به بخش انواع ترشی مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...