همیشه وقتی گاری های لبو فروش رو توی خیابون میدیدم از عطر و بوی لبوهاشون مست میشدم و هوس میکردم و با خودم میگفتم وقتی رفتم خونه حتما لبو میپزم. اما هیچ وقت لبو های خونه مثل لبوهای بیرون نمیشد. نگو من فوت و فنشو نمیدونستم… امروز براتون طرز تهیه یه لبو پخته خونگی رو گذاشتم که به خوشمزگی و خوشرنگی لبوهای بیرونه. امیدوارم درست کنین و لذتشو ببرین.

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

مواد لازم برای تهیه لبو پخته

  • ۵ الی ۶ عدد لبو متوسط
  • ۴ قاشق غذا خوری شکر
مواد لازم برای تهیه لبو پخته

مواد لازم برای تهیه لبو پخته

مراحل تهیه لبو پخته

ابتدا لبو رو بدون اینکه پوست بکنیم‌خوب میشوریم.

شستن لبو

شستن لبو

حالا داخل‌ قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبو بپزه.

پختن لبو

پختن لبو

بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آبش کمتر شده.

لبو پخته شده

لبو پخته شده

لبو‌ رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.

پوست کندن لبو

پوست کندن لبو

حالا لبو‌‌ رو حلقه حلقه میکنیم.

حلقه کردن لبو

حلقه کردن لبو

شکر‌‌ رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن شکر با آب لبو

مخلوط کردن شکر با آب لبو

بعد حلقه های لبو رو داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.

پخت مجدد حلقه ها

پخت مجدد حلقه ها

بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره دراومده. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.

نوش جان

نکاتی برای خوش رنگ و خوش طعم شدن لبو

  • اصلا لبو رو قبل از پختن پوست نگیرین چون در صورت پوست کندن رنگ لبو ازش خارج شده و بی رنگ و رو میشه.
  • پخت دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک میکنه.
  • حتما بذارین تا آب لبو کشیده و شیره مانند بشه این کار طعم لبو هارو محشر میکنه.
لبو پخته خوش رنگ و خوش طعم

لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *