همه ما به خوبی میدونیم توی وعده های غذایی روزانه، صبحانه از جایگاه ویژه ای برخورداره و به لحاظ حفظ سلامت و تامین انرژی روزانه و حتی روی متابولیسم و سوخت ساز بدن تاثیر ویژه ای داره. اما واقعیت این هست که حتی برای تهیه صبحانه هم گاهی اوقات خوبه خلاقیت داشته باشیم و با تنوع به این وعده غذایی مهم، میل کردن صبحانه رو دلچسب تر کنیم. امروز با یک صبحانه خوشمزه و هیجان انگیز در خدمتتون هستیم.

فرنچ تست رول نوتلا

فرنچ تست رول نوتلا

مواد لازم برای تهیه فرنچ تست رول نوتلا

  • نان تست ۶ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۳ قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن مایع برای سرخ کردن
  • نوتلا یا شکلات صبحانه ۶ قاشق غذاخوری
  • انار یا توت فرنگی یا موز خرد شده مقداری

مراحل تهیه فرنچ تست رول نوتلا

اگر قبلاً فرنچ تست رو تهیه کرده باشین میدونین که در واقع فرنچ تست از آغشته کردن نان تست با تخم مرغ زده شده و شیر و سرخ کردن در کره درست میشه که به تنهایی خیلی هم عالی و خوش طعمه. اما در تهیه فرنچ تست رول، ابتدا باید تست رو منسجم کنیم تا قابل رول کردن بشه، پس ابتدا دور تا دور نان تست(قسمت های برشته شده) رو ترجیحا با یک چاقوی اره ای جدا می کنیم.

جدا کردن لبه های نان تست

جدا کردن لبه های نان تست

حالا با کمک وردنه قسمت مغز تست رو با کمی فشار پرس می کنیم تا منسجم بشه.

پرس کردن نان تست با وردنه

پرس کردن نان تست با وردنه

بعد از این مرحله، یک قاشق غذاخوری نوتلا رو در یک طرف از نان میریزیم و روی اون رو مقداری از میوه مورد نظرمون که خرد کردیم قرار میدیم.

ریختن شکلات صبحانه و میوه مورد نظر در لبه تان

ریختن شکلات صبحانه و میوه مورد نظر در لبه نان

سپس نان رو رول می کنیم و کنار میذاریم. سپس شیر رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و به کمک یک چنگال یا همزن دستی با هم مخلوطشون می کنیم.

مخلوط کردن شیر با تخم مرغ

مخلوط کردن شیر با تخم مرغ

و بعد رول های آماده شده رو در مخلوط شیر و تخم مرغ می غلتونیم تا همه تست رول شده با مخلوط آغشته بشه.

آغشته کردن تست رول شده با مخلوط تخم مرغ و شیر

آغشته کردن تست رول شده با مخلوط تخم مرغ و شیر

سپس بلافاصله رول ها رو داخل مقداری کره یا روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. قطعاً طعم کره بسیار مطلوب تر خواهد بود.

سرخ کردن فرنچ تست رول در کره

سرخ کردن فرنچ تست رول در کره

وقتی یک طرف فرنچ تست سرخ شد، اون رو برمیگردونیم و طرف دیگه رو هم سرخ میکنیم.

فرنچ تست رول سرخ شده

فرنچ تست رول سرخ شده

فرنچ تست رول ما آماده سرو کردن هست. در صورت تمایل می تونیم بعد از سرخ کردن رول ها در مخلوط شکر و دارچین بغلتونیم و بعد همراه با سس شکلاتی و میوه دلخواهمون سرو کنیم. تهیه این صبحانه یا حتی عصرونه سریع و دلپذیر رو به شدت توصیه میکنم. نوش جان.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *