بخاطر شرایط خاص آب و هوایی این کشور دارای غذاهای متنوعی می باشد که در ادامه شما را با برخی از این غذاها آشنا می کنیم. پیراشکی های بخارپز که با گوشت بوفالو پر می شوند به صورت نیمه سزخ شده-نیمه آب پز میل می شوند. غذای محبوب توریست ها “Dal bhat” که یک سینی غذا متشکل از برنج بخارپز،سوپ عدس،کاری ،سبزیجات و ترشی می باشد. “توکپا” هم غذای دیگری برگرفته از تبتی هاست که خورشتی با گوشت بوفالو می باشد. دسرماستی با نام Juju dhau “تینگمو و آلو فینگ” را پناهندگان تبتی به نپال آوردند. این غذا سوپ آب مرغ داغ همراه با نودل و سیب زمینی می باشد. پیراشکی های “یوماری” که با آرد برنج پوشانده می شوند و چون با مواد شیرین پر می شود به عنوان دسر در کنار غذا سِرو می شود. ظروف کوچک فلزی که با انواع سبزیجات در کنار گوشت و برنج بخارپز و نان شیوه همیشگی نپالی هاست. “کیما چاراماری” پیتزای معروف نپالی ها منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...