پیراشکی ها از انواع غذاهای خوشمزه هستند که هم به عنوان میان وعده سرو می شوند و هم به عنوان غذای اصلی تهیه می شوند. پیراشکی ها بر مبنای مواد داخلی نامگذاری می شوند. پیراشکی پیتزایی، پیراشکی مرغ و پیراشکی سبزیجات از جمله پیراشکی هایی هستند که جانشین غذای اصلی می شوند اما پیراشکی شکلاتی از میان وعده های خوشمزه محسوب می شود. در طرز تهیه پیراشکی اسفناج ما را همراهی بفرمایید.

مواد لازم

  • آرد: ۵۰۰ گرم
  • نمک: یک قاشق مربا خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • اسفناج: یک کیلو گرم
  • آب: یک پیمانه
  • گشنیز: ۲۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک پیمانه

طرز تهیه پیراشکی اسفناج خوشمزه

برای پخت پیراشکی اسفناج ابتدا آرد و آب را با هم مخلوط کنید. روغن مایع را نیز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که شما در این مرحله قصد تهیه خمیر پیراشکی را دارید. پیمانه ها را به درستی انتخاب کنید تا خمیر شما به شکل مورد نظر تهیه شود.

دستور تهیه خمیر پیراشکی

بیکینگ پودر و نمک را به خمیر اضافه کنید. لازم به ذکر است که به جای بیکینگ پودر می توانید از جوش شیرین استفاده کنید. خمیر را آن قدر ورز دهید تا به دست نچسبد. خمیر را به شکل استوانه ای در آورده و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر استوانه ای شکل را به صورت دایره ای باز کنید.

خمیر پیراشکی

در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی اسفناج, اسفناج را به شکل بخار پز آماده کنید. منتظر بمانید تا آب اسفناج بخار پز شده کاملا گرفته شود.

آماده سازی اسفناج به روش آب پز

سپس ادویه دلخواه خود را به اسفناج بخار پز شده اضافه کنید. میزان تندی آن را متناسب با ذائقه خود تنظیم کنید. پیازهایی را که از قبل سرخ کرده اید و به شکل طلایی در آوردید، به آن اضافه کنید. نصف هر قسمت از خمیر را با این مخلوط پر کنید و روی آن نیز مقداری گشنیز قرار دهید. با نصفه ی دیگر خمیر پیراشکی روی مواد را بپوشانید. روغن را در داخل تابه بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، خمیرهایی پر شده را به ترتیب به شکلی که در روغن غوطه ور شوند، سرخ کنید. در ادامه بعد از سرخ شدن پیراشکی ها، آن ها را در سبدی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. پیراشکی اسفناج

اگر شما مهارت لازم برای تهیه خمیر پیراشکی را در منزل ندارید، می توانید از خمیرهای آماده بازار در دستور پخت پیراشکی اسفناج استفاده کنید. معمولا این نوع پخت و پزها روغن زیادی در حین سرخ کردن به خود جذب می کنند. بنابراین بهتر است بعد از سرخ شدن بر روی سبد یا دستمال تمیزی روغن اضافی آن پس داده شود.

از اینکه تا پایان آموزش طرز تهیه پیراشکی اسفناج همراه ما بودید، بسیار خرسندیم و امیدواریم این طرز تهیه به عنوان تجربه متفاوت در تهیه پیراشکی مورد استقبال شما و خانواده محترمتان قرار گیرد. در صورت تمایل برای دیدن انواع پیراشکی خوشمزه کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *