لوبیا پلو شیرازی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه است. در طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی از از لوبیا چشم بلبلی و گوشت چرخ کرده و شوید استفاده می شود که شوید طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد.

شیرازی ها به خوردن لوبیا پلو شیرازی علاقه زیادی دارند عطر شوید و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی این غذا را خوش خوراک تر کرده است. لوبیا پلو شیرازی مانند شیرین پلو، شوید پلو و باقالی پلو بسیار پرطرفدار و محبوب است و عطر و طعم بی نظیر و متفاوتی دارد.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
  • برنج : ۳ پیمانه
  • شوید : ۲۰۰ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • کره : ۵۰ گرم
  • روغن حیوانی : ۳ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین : ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک : ۱ قاشق غذاخوری
  • لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

ابتدا برنج را بشویید و درون ظرف مناسبی با مقداری نمک و آب بریزید تا برنج به خوبی خیس بخورد. در مرحله بعدی دستور پخت لوبیا پلو شیرازی لوبیا چشم بلبلی را به مدت ۲۰ دقیقه با ۲ لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه ای مناسبی بریزید تا به خوبی پخته شود. پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با نیمی از روغن و کره پیازها را به خوبی تفت دهید بعد از اینکه پیازها طلایی شدند گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم پخته شود.

تفت دادن گوشت چرخ کرده و پیاز

ذر مرحله بعدی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی, مقداری آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون قابلمه بریزید و در انتهای جوشیدن برنج لوبیا های پخته شده و شوید را به برنج اضافه کنید.

لوبیا پلو شیرازی خوش طعم

سپس برنج را آبکش کنید, برای ته دیگ لوبیا پلو می توانید از کاهو و یا سیب زمینی استفاده کنید, مقداری روغن در قابلمه بریزید سپس یک لایه از کاهوها را در کف قابلمه بگذارید و یک ردیف از برنج را بر روی کاهو ها بریزید سپس مقداری از مخلوط مواد گوشتی را بر روی برنج بریزید و این مراحل را همین طور ادامه دهید تا برنج و مخلوط مواد گوشتی تمام شود. سپس باقی مانده کره را آب کنید و بر روی پلو بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

اضافه کردن مخلوط مواد گوشتی به لوبیا پلو

روش تهیه لوبیا پلو شیرازی در خانه

نکاتی برای پخت لوبیا پلو شیرازی ایده آل

  • در تهیه لوبیا پلو شیرازی می توانید از شوید خشک نیز استفاده کنید ۵۰ گرم شوید برای ۱ کیلو برنج مناسب است. شوید خشک را ۱ ساعت قبل از پخت لوبیا پلو در مقداری آب خیس کنید سپس موقع دم کردن برنج, شوید را در لا به لای برنج بریزید.
  • لوبیا پلو مقداری چرب تر از بقیه پلو ها سرو می شود و طعم لذیذ و بی نظیری دارد.
  • مدت زمان خیس کردن برنج بستگی به نوع برنج دارد.
  • می توانید لوبیا پلو شیرازی را به صورت دمی و یا برنج کته ای بپزید که روش دمی این غذا خوشمزه تر است.
  • مقداری از مخلوط مواد گوشتی را می توانید نگه دارید و بعد از اینکه پلو را در ظرف کشیدید مقداری از مواد گوشتی را بر روی پلو بریزید.

لوبیا پلو شیرازی

در این مطلب طرز درست کردن لوبیا پلو شیرازی را با روش اصلی و به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد که امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه در منزل لذت ببرید. می توانید برای مشاهده آموزش پخت پلو های مختلف و خوشمزه به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *