خورشت هویج سرشار از ویتامین است و در طرز تهیه خورش هویج اصیل از زردک استفاده می شود که شباهت زیادی به هویج دارد. خورش خوشمزه هویج از انواع خورش های پرطرفدار تبریزی در بین همه رده های سنی است و افرادی که گیاهخوار هستند می توانند این خورش خوشمزه را بدون گوشت نیز بپزند. خورش هویج مانند خورش آلو اسفناج خوش طعم است و کمتر کسی پیدا می شود که از مزه این خورش خوشش نیاید.

علاوه بر خورش هویج و خورش آلو اسفناج خورش های محبوب دیگری همچون خورش قرمه سبزی، خورش کرفس و خورش بامیه نیز با استفاده از سبزیجات تهیه می شوند. شما می توانید این خورش های لذیذ و مقوی را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

خورش هویج خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم

  • مرغ و یا گوشت قیمه ای : به میزان لازم
  • هویج بزرگ خلالی خرد شده : ۳ عدد
  • آلوی خورشتی : ۱۰ تا ۱۵ عدد
  • آب زعفران : ۱/۳ استکان
  • پیاز بزرگ نگینی خرد شده : ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • شکر : ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه خورش هویج

طرز تهیه خورش هویج در منزل

برای درست کردن خورشت هویج، ابتدا به اندازه نوک قاشق چای خوری زعفران را در داخل یک استکان باریک بریزید و مقداری آب جوش به زعفران اضافه کنید سپس یک نعلبکی بر روی استکان قرار دهید تا زعفران به خوبی دم بکشد توجه داشته باشید که مقدار آب جوش نباید زیاد باشد.
سپس با کمک چاقو هویج را به صورت خلالی و باریک و بلند خرد کنید,‌ ظاهر خرد کردن هویج در این خورش بسیار مهم است و با رنده کردن هویج و یا مربعی خرد کردن آن نمی توانید به نتیجه مطلوب برسید.
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش هویج ابتدا مقداری روغن در درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس پیاز های خرد شده را در قابلمه بریزید و به مدت ۲ دقیقه پیاز ها را تفت دهید.

تفت دادن پیاز

بعد از مدت زمان ذکر شده آب زعفران را به پیاز ها اضافه کنید.

تفت دادن پیاز با زعفران

سپس مرغ را به مخلوط زعفران و پیاز اضافه کنید تا مرغ به خوبی سرخ شود و عطر و طعم زعفران را به خودش بگیرد.

تفت دادن مرغ

سپس آلو های خورشتی را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید.

تفت دادن مرغ و آلو

سپس زردچوبه را به مواد خورش اضافه کنید و بعد از اینکه زردچوبه تفت خورد و بوی خامی آن از بین رفت شکر را به مواد خورش اضافه کنید و برای اینکه خورش هویج عطر و طعم بهتری بگیرد مقدار کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید (توجه داشته باشید که نباید خورشت هویج تند شود) سپس مقداری نمک به خورش اضافه کنید اگر از گوشت استفاده می کنید نمک را در اواخر پخت به مواد خورش اضافه کنید.
در مرحله بعدی دستور پخت خورش هویج رب گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و با زیر و رو کردن مواد رب را در خورش پخش کنید تا به خوبی تفت بخورد و بوی خامی آن از بین برود.

اضافه کردن رب به خورش هویج

سپس هویج های خلالی خرد شده را در درون قابلمه خورش بریزید و هویج ها را نیز سرخ کنید.

اضافه کردن هویج به خورش هویج

در مرحله آخر طرز تهیه خورش هویج یک لیتر آب به مواد خورش اضافه نمایید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا خورش کاملا بپزد و جا بیفتد. طرز تهیه خورش هویج در خانه با بهترین روش
خورش هویج با مرغ

خورش هویج با تزئینات زیبا و متفاوت برای مهمانی ها نیز مناسب است و این خورش خوشمزه را می توانید به همراه برنج و سالاد شیرازی میل کنید. امیدواریم با استفاده از آموزش طرز تهیه خورش هویج در منزل، از پختن و میل کردن این خورش خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید. برای مشاهده آموزش پخت انواع خورش کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *