امروز توی رسپی های سایت دنبال یه کیک ساده و خوشمزه میگشتم تا واسه عصرونه ی خونمون درست کنم که یهو یاد کیک زبرا افتادم و دیدم که توی سایت ۲نفره جای این کیک خوشمزه واقعا خالیه پس دست به کار شدم و نتیجشم شد عکسایی که توی این مطلب میبینین .از قیافش اینطور برداشت میشه که باید کیک سختی باشه اما بینهایت ساده ، ترد و دوست داشتنیه ویه جورایی جز کیک های ساده و خوشمزه به حساب میاد که بخاطر شکل زیباش واسه پذیرایی از مهمونیاتونم میتونین روی اون حساب کنین. طرز تهیه ی زبرا کیک مواد لازم برای تهیه ی کیک زبرا تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۲٫۵ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری مواد لازم برای تهیه ی کیک زبرا طرز تهیه ی زبرا کیک در ابتدا فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود .کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. الک کردن آرد و بیکینگ پودر برای تهیه ی کیک زبرا تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. مخلوط کردن مواد برای تهیه ی کیک زبرا در این مرحله ۲٫۵ پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق پوبی یا فلزی هم بزنید .ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین. افزودن آرد به مواد برای تهیه ی کیک زبرا بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .به یکی ۲ قاشق غذاخوری آرد و به دیگری ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره. تهیه ی کیک زبرا توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدین. ریختن مواد در قالب برای تهیه ی کیک زبرا در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه. طرز تهیه ی کیک زبرا در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین. طرز تهیه ی کیک زبرا میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید و حتما هم نیازی به طرح انداختن در مرحله ی نهایی نیست. طرز تهیه ی کیک زبرا لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...