اگه یه چرخی توی مطالب سایت بزنین میبینین که تا حالا آموزشای زیادی از انواع مربا رو براتون قرار دادیم و به امید خدا سعی میکنم که این آرشیو رو روز به روز براتون کامل تر کنم. این دفعه رفتم سراغ تهیه ی مربای هویج با یه شیوه ی متفاوت که دیگه نیازی نیست نگران بد رنگ یا تیره شدن رنگش باشین. با این روش یه مربای خوشرنگ و خوشمزه خواهید داشت. هویج هم از اون دسته میوه های خوشمزه و پرخاصیته که توی چهار فصل سال در دسترسه. طرز تهیه ی مربای هویج مواد لازم برای تهیه ی مربای هویج هویج ۱کیلوگرم شکر ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم وانیل به میزان دلخواه طرز تهیه ی مربای هویج در ابتدا هویج هارو قشنگ شسته و یه لایه ی نازک از پوستش رو جدا کنید و به مدت ۱۰ دقیقه با کمی آب روی حرارت قرار بدین تا نیم پز بشه .بعد از نیم پز شدن و خنک شدن هویج ها اونارو رنده کنید یا بصورت نگینی خرد کنید .برای اینکه مقیاس بهتری از میزان شکر و شیرین شدن مرباتون داشته باشین بهتره که به روش من پیش برین .من همیشه به ازای ۱لیوان هویج نیم پز شده ی رنده شده ۱/۲ لیوان شکر استفاده میکنم تا مربا زیاد شیرین نشه و ۱/۴ لیوان هم از آب استفاده میکنم. طرز تهیه ی مربای هویج بعد از اینکه هویج ها رو با لیوان اندازه زدین و داخل قابلمه ریختین شکر و آب رو هم طبق اندازه ها به اون اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت قرار بدین تا آماده بشه. طرز تهیه ی مربای هویج ۱۰ دقیقه مونده به پایان پخت وانیل رو به مربا اضافه کنید و دقت کنید که در قابلمه رو هم نبندین. وانیل را در مرحله ی آخر به مربا اضافه کنید این مربا بسیار عالی و خوشمزه میشه و کاملا هم یکدسته .البته قابل ذکره که مهمترین ویژگی این شیوه ی پخت رنگ زیبا و روشن مرباست. مربای خوشمزه و خوشرنگ هویج شیرین کام باشین منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...