گراتن مرغ و قارچ در واقع نوعی پیش غذا محسوب می شود که می توان به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. دستور پخت گراتن با مواد غذایی مختلف متفاوت است. طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ در منزل بسیار ساده و راحت می باشد. این غذا به سوفله مرغ و قارچ نیز شناخته می شود.

دستور غذایی گراتن و سوفله تا حدودی شبیه به هم می باشند. گراتن مرغ یک نوع غذای فرانسوی است. در دستور تهیه گراتن مواد به صورت لایه ای از مواد و سس روی هم قرار می گیرند و تخم مرغ در تهیه این غذا استفاده نمی شود یا کمتر استفاده می شود. اگر شما به پخت انواع غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است که این نوع گراتن را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

مواد لازم

  • قارچ :۲۵۰ گرم
  • کالباس: ۲۰۰ گرم
  • خیار شور:۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • چیپس خلالی : یک بسته
  • سینه مرغ : دو عدد متوسط
  • سس مایونز : دو قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه : دو عدد کوچک

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ با طعم لذیذ

برای تهیه گراتن مرغ و قارچ ابتدا از قبل کلیه مواد را به صورت نگینی خرد کنید و سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید.

دستور تهیه گراتن مرغ و قارچ در منزل

سپس فلفل دلمه نگینی خرد شده به همراه قارچ رادر تابه ی مناسب با روغن کمی تفت دهید. این کار را با حرارت بالا انجام دهید تا قارچ آب نیندازد،بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

دستور تهیه گراتن مرغ و قارچ

در مرحله بعد از طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ, قارچ و فلفل دلمه تفت داده شده را به همراه مرغ (ریش شده) کالباس و خیار شور خرد شده در ظرف بزرگ ریخته و بخوبی با سس مایونز مخلوط کنید.

درست کردن گراتن مرغ و قارچ درفر

سپس ظرف پریکسی را برداشته و یک لایه از خلال سیب زمینی را کف ظرف بریزید و از موادی که مخلوط کردیم بصورت یک لایه روی خلال سیب زمینی ریخته و رویه آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید این کار به صورت متناوب تا تمام شدن مواد انجام دهید و در انتها با پنیر پیتزا روی سطح مواد را بپوشانید.سپس ظرف را در گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی شود.

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

نکات و فوت و فن هایی برای پخت بهتر گراتن مرغ و قارچ

  • می توانید بجای استفاده از سس مایونز از سس سفید استفاده کنید.
  • برای گذاشتن این غذا در فر دقت کنید که بیشتر از ده دقیقه داخل فر قرار نگیرد چون خیار شور و سس مایونز داخل آن حالت منسجم به خودش می گیرد.
  • در دستور پخت گراتن مرغ و قارچ می توانید بجای خلال سیب زمینی از برش های سیب زمینی کمی آب پز شده نیز استفاده کرد.

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ را در این مطلب مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع گراتن و سوفله به بخش انواع گراتن مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *