رست بیف را می توانید به روش های متفاوتی تهیه کنید این غذای خوشمزه را می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود در منزل بپزید. در ادامه این مطلب طرز تهیه رست بیف را با دو روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.

رست بیف و بیف استراگانف و چیکن استراگانف غذاهای فرنگی خوشمزه و مقوی هستند و کدبانوهایی که به پخت غذاهای بین المللی و فرنگی علاقه مند هستند بهتر است این نوع غذا های خوش طعم و متفاوت را در منزل بپزند.

دستور پخت رست بیف

طرز تهیه رست بیف با دو روش متفاوت در منزل

در این آموزش، دستور پخت رست بیف را با دو روش متفاوت در اختیار شما عزیزان قرار داده ام که امیدواریم از سرو این غذای متفاوت و خوش طعم نهایت لذت را ببرید.

رست بیف

۱- روش پخت رست بیف با آرام پز

مواد لازم

  • گوشت گوساله فیله یا راسته رست بیفی : ۱۵۰۰ گرم
  • فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس تند : ۱۰۰ گرم
  • فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

در مرحله اول طرز تهیه رست بیف چربی اضافی گوشت را بگیرید و سپس به گوشت نمک و فلفل بزنید. روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار با شعله کم قرار دهید و گوشت را در تابه قرار دهید تا همه طرف گوشت سرخ شود و قهوه ای رنگ شود سپس گوشت را از تابه خارج کنید و در آرام پز قرار دهید و پیاز خرد شده را به گوشت اضافه کنید. فلفل قرمز و پودر سیر و سس فلفل تند را هم به گوشت اضافه کنید و مقداری آب به گوشت بیفزایید توجه داشته باشید که میزان آب باید تا ۱/۳ ارتفاع گوشت ها باشد سپس در آرام پز را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت زیاد گاز به مدت ۶ ساعت بپزد سپس بعد از مدت زمان ذکر شده شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۲ تا ۴ ساعت دیگر در آرام پز بپزد بعد از اینکه گوشت نرم شد آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک دو چنگال گوشت را تکه تکه کنید و در صورت تمایل می توانید ۲ فنجان از آب گوشت را هم در سرو این غذا استفاده کنید. رست بیف را همچنین می توانید به صورت ساندویچی سرو کنید.

2 دستور مختلف برای پخت رست بیف

۲- روش پخت رست بیف مجلسی

مواد لازم

  • فلفل دلمه ای رنگی : ۱/۴ از هر رنگ
  • فیله گوسفند : ۲ عدد
  • پیاز : ۲ عدد
  • هویج : ۲ عدد
  • ساقه کرفس : ۱ عدد
  • سیر : ۳ حبه
  • گوجه : ۲ عدد
  • زعفران : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • گشنیز و جعفری : به میزان لازم

دستور پخت رست بیف در تابه

ابتدا گشنیز و جعفری را ساطوری کنید و سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید یا خیلی ریز کنید. نیمی از سبزیجات را به صورت جداگانه تفت دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه رست بیف سطح فیله های گوسفند را با کمک قلمو به زعفران آغشته کنید و مقدار کمی فلفل و نمک به فیله ها بزنید سپس سبزیجات تفت داده شده را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و سطح فیله ها را با کمک سبزیجات پر کنید و دو لایه فیله را روی هم قرار دهید و با کمک نخ دو لایه را به هم متصل کنید و سطح روی فیله ها را دوباره با کمک قلمو به زعفران آغشته کنید.

مراحل پخت رست بیف در منزل
کف تابه مناسبی را با کمک کره و روغن مایع چرب کنید و سپس هر دو طرف گوست را به طور کامل سرخ کنید و باقی مانده سبزیجات را در اطراف گوشت بریزید و در تابه را روی تابه قرار دهید تا گوشت به مدت ۴ ساعت بخار پز شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده گوشت را برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس روتی رست بیف را میل کنید.

طرز تهیه رست بیف خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سس روتی

مواد لازم

  • کره : ۱۰ گرم
  • آب گوشت صاف شده : ۱ پیمانه
  • آرد : ۱ قاشق مرباخوری
  • قارچ : ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • سس گوجه : به میزان لازم
  • آبلیمو : به میزان لازم

طرز تهیه سس

ابتدا کره را در ظرف مناسبی قرار دهید سپس ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را به کره اضافه کنید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس آب گوشت را به آرد اضافه کنید و مرتب مخلوط این مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. قارچ ها را در ظرف دیگری به کمک کره تفت دهید سپس قارچ های تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی و آب لیمو به سس روتی اضافه کنید. می توانید در طرز تهیه سس روتی به جای سس گوجه از خامه استفاده کنید.

دستور پخت رست بیف با سس روتی

بعد از اتمام مراحل طرز تهیه رست بیف می توانید این غذای خوشمزه را به همراه برنج و سس قارچ و سس روتی و سبزیجات سرو کنید. رست بیف دارای کالری زیادی است بنابراین اگر شما دارای رژیم غذایی هستید بهتر است این غذا را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار ندهید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *