در این مقاله طرز تهیه کمپوت سیب با دو روش راحت و آسان و طعمی دلنشین و عالی را مشاهده می کنید که با به کارگیری این دستور پخت می توانید در منزل و بدون وسایل و ابزار خاص با سیب هایی که احنمال می رود در یخچال مانده و پژمرده و خراب شود، کمپوت خوشمزه و خوش طعمی تهیه نموده و نوش جان فرمایید. با این دستور پخت عالی و کامل تا پایان همراه ما باشید.

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی خوش طعم و عالی :

کمپوت سیب از آن دسته کمپوت های خوشمزه و خوش طعمی است که به راحتی در منزل تهیه می شود و طرفدارهای زیادی دارد. بر همین اساس در این مطلب به بیان آموزش و طرز تهیه کمپوت سیب می پردازیم که می تواند آموزشی مفید و کاربردی برای شما باشد.

مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب :

سیب : ۲۰ عدد کوچک

شکر : یک لیوان

آب : شش لیوان

هل : دو یا سه عدد

گلاب : به مقدار لازم

زعفران : به مقدار لازم

آبلیمو : کمی

کمپوت سیب در منزل

طرز تهیه کمپوت سیب درسته :

برای تهیه این نوع کمپوت سیب ابتدا سیب را پوست گرفته و آنها را در مخلوط آب و کمی آبلیمو قرار دهید. استفاده از آبلیمو به این دلیل است که رنگ سیب ها تیره نشود.

طرز تهیه کمپوت سیب

آب و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. نیازی به غلیظ شدن این مخلوط نیست و همین که شکر به طور کامل در آب حل شود و دو سه جوش بزند کافی است. در این لحظه سیب ها را آبکشی نموده و درون قابلمه حاوی آب و شکر قرار دهید.

آموزش پخت کمپوت سیب

به مرور رنگ سیب ها تغییر میکند، برای این کار از حرارت متوسط استفاده کنید و بگذارید حدود یکساعت بپزد. البته ملاک ما نرم شدن سیب ها است که بعد از اطمینان از آن و همچنین غلظت آب و شکر، هل زعفران و گلاب را اضافه نموده و میگذاریم حدود پنج دقیقه دیگر بپزد. بعد شعله را خاموش کنید.

پخت کمپوت سیب در منزلروش پخت کمپوت سیب

بعد از سرد شدن کمپوت ها آنها را در ظرف مورد نظر بکشید و نوش جان کنید و باقی مانده کمپوت ها را نیز در ظرف دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید.

کمپوت سیبتههی کمپوت سیب درستهآموزش پخت کمپوت سیب درسته

طرز تهیه کمپوت سیب ریز شده :

در صورتی که تمایل دارید از سیب های ریز و خرد شده برای تهیه کمپوت سیب استفاده نمایید، بعد از پوست گرفتن و خرد کردن سیب ها آنها را داخل مخلوط آب و آبلیمو قرار دهید و طبق دستور پخت بالا دیگر مراحل را انجام دهید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که برای پخت این نوع کمپوت زمان کمتری نیاز است و باز هم ملاک را نرم شدن سیب ها در نظر بگیرید.

کمپوت سیب خانگیطرز تهیه آسان کمپوت سیب

نکات مهم برای تهیه کمپوت سیب در منزل :

  • برای تهیه کمپوت سعی کنید از میوه های تازه و صاف بدون لکه استفاده نمایید و آن ها را به گونه ایی پوست بگیرید که فرم اصلی میوه خراب نشود.
  • برای پخت کمپوت ها از شکر کمتری نسبت به مربا استفاده می شود به همین دلیل برای اغلب بیماران و کودکان و سالخوردگان مناسب می باشد.
  • به زمان پخت کمپوت توجه نمایید و اجازه ندهید میوه ها در حین پخت بیش از حد بپزند و له شوند.

کمپوت سیب خوشمزه

با آموزش و طرز تهیه کمپوت سیب به طور کامل آشنا شدید، امیدواریم با به کارگیری این آموزش کمپوت های خوشمزه و خوش طعمی بپزید و در کنار اعضای خانواده نوش جان فرمایید. در بخش مربا و ترشیجات می توانید از دیگر آموزش های مفید و جالب دیدن فرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *