کمپوت زردآلو نوعی کمپوت خوشمزه و خوش طعم است که می توانید آن را به عنوان عصرانه و یا دسر میل نمایید. برای طرز تهیه کمپوت زردآلو باید از زردآلوهای کاملا رسیده و بدون لک و له نشده استفاده کنید. کمپوت ها را می توانید با انواع میوه های مختلف در منزل به آسانی و به صورت کاملا بهداشتی تهیه کنید. کمپوت هلو و کمپوت گلابی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کمپوت ها هستند که در مطالب قبلی آشپزی آرگا شما را با طرز تهیه آن ها آشنا ساختیم در این مطلب قصد داریم تا طریقه درست کردن کمپوت زردآلو را به شما عزیزان آموزش بدهیم. مواد لازم شکر : ۱ یا ۱٫۵ کیلو گرم ( میزان استفاده شکر در این کمپوت بستگی به ذائقه شما دارد) آب : ۳ لیتر زردآلو : ۲ کیلوگرم طرز تهیه کمپوت زردآلو در مرحله اول طرز تهیه کمپوت زردآلو ابتدا زردآلو ها را به خوبی بشویید و سپس آن ها را از وسط با کمک چاقو نصف کنید و هسته زردآلو ها را جدا کنید. در درون قابلمه ای مناسب آب و شکر را بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از جوشیدن آب قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید. در مرحله بعدی روش درست کردن کمپوت زردآلو شیشه های مخصوص کمپوت را با کمک آب و مایع ظرفشویی به خوبی شستشو دهید و سپس شیشه ها را در درون ظرف پیرکسی قرار دهید و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر با درجه حرارت ۱۰۰ درجه قرار دهید تا شیشه ها به طور کامل استریل شوند. بعد از مدت زمان ذکر شده شیشه های استریل شده را از درون فر خارج کنید و زردآلو های نصف شده را در درون شیشه ها بریزید. سپس بعد از تمام شدن زردآلو ها شربت کمپوت را بر روی زردآلو ها بریزید توجه داشته باشید که باید شربت روی همه زردآلو های موجود در شیشه را پوشش دهد و علاوه بر این باید ۱٫۵ سانتی متر از فضای بالای شیشه کمپوت خالی باشد تا درب شیشه به راحتی بسته شود. بعد از ریختن شربت در درون شیشه ها درب آن ها را ببندید و سپس ته قابلمه را با تعدادی روزنانه و یا حوله آشپزخانه بپوشانید (توجه داشته باشید که ضخامت روزنامه و یا حوله آشپزخانه باید ۲ یا ۳ سانتی متر باشد) سپس شیشه ها را در درون قابلمه قرار دهید و در درون قابلمه آب گرم بریزید ( میزان آب ریخته شده در درون قابلمه باید تا حدی باشد که روی سطح شیشه ها را پوشش دهد). قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده شیشه ها را از درون قابلمه خارج کنید و آن ها را در درون پتو قرار دهید تا به آرامی خنک شوند بعد از این که شیشه های کمپوت به خوبی خنک شدند می توانید آن ها را در درون یخچال قرار دهید. در این آموزش آشپزی آرگا، طرز تهیه کمپوت زردآلو را با روشی آسان مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این کمپوت در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده تهیه انواع کمپوت کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...