اکثر افراد تمایل دارن که برای افطار و باز کردن روزشون از چای و خرما یا آب و خرما استفاده کنن و همونطوری که در مطلب خواص خرما برای سلامتی و تقویت بدن گفتیم این کار باعث میشه که پتاسیم موجود در خرما سیستم عصبی بدن رو کنترل کنه و از هیجان جلوگیری کنه و علاوه بر اون خرما برای درمان بیماری ها رو هم نباید نادیده گرفت .از خرما به شکلای مختلفی میشه استفاده کرد که باعث ایجاد تنوع و تشویق برای خوردنش میشه .در این مطلب طرز تهیه کلوچه خرمایی رو براتون میذارم. برای دیدن نان و دسر خوشمزه با خرما حتما به مطالب دسر سیب و خرمای تازه و نان شیرمال و گیسو با مغز خرمایی یه سری بزنید. کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی آرد یک و نیم پیمانه (لیوان معمولی دسته دار) روغن جامد یک چهارم پیمانه پودر قند یا شکر یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری شیر ۶ قاشق غذاخوری هل ساییدهشده یا زیرهسیاه ساییدهشده برای طعم دادن به خمیر یک قاشق غذاخوری خرما ۱۲ عدد زرده ی تخم مرغ برای رنگ دادن به سطح کلوچه ها مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه طرز تهیه کلوچه خرمایی روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و اونارو کاملا با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد بره .برای این کار نیازی به همزن نیست , من این کارو با دست انجام دادم اما شما میتونین از قاشق هم برای هم زدن استفاده کنید. مخلوط آرد و روغن برای تهیه کلوچه خرمایی بیکینگ پودر و پودر شکر رو داخل ظرف ریخته و شیر رو کم کم اضافه کنید .اول ممکنه که مواد به دستتون بچسبه اما بعد از اینکه ورز دادین شیر به خورد مواد میره و حتما حدود ۵ دقیقه مواد رو کاملا ورز بدین تا موقع درست کردن کلوچه ها حالت خودشو بهتر حفظ کنن .خرماهارو هم پوست بگیرین و بعد از جدا کردن هسته به همراه زیره سیاه یا هل داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین تا نرم بشه .حدود ۵ دقیقه با حرارت ملایم برای این کار کافیه .همزمان خمیرها رو هم برای هر کلوچه به اندازه ی دو تا گردو جدا کنید. کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه برای درست کردن این کلوچهها میتونین از روشای مختلفی برای پیچیدن خمیرش استفاده کنید و کمی خرما داخلش بذارین و ببندینش .چند روش پیچیدن خمیر برای نان و کلوچه در مطلب نان شیرمال و گیسو با مغز خرمایی توضیح داده شده. روش پیچیدن خمیر کلوچه خرمایی زرده ی تخم مرغ رو هم بزنید و به وسیله ی قلم مو روی کلوچه ها بزنین تا موقع پخت خوش رنگ بشه. کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه برای پخت هم فر رو از قبل گرم کنید و کلوچه هارو به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بذارین .من برای پخت این کلوچه ها از توستر با دمای ۱۸۰ و ۱۵ دقیقه استفاده کردم. کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه نوش جان و التماس دعا منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...