شاید خیلی از ما، کرپ رو به عنوان صبحانه یا عصرونه بشناسیم، ولی جالبه بدونین این نان لطیف و نرم و خوشمزه، فقط برای صبحانه کاربرد نداره و میشه باهاش چندین مدل شیرینی و غذای باحال و هیجان انگیز درست کرد. مثل همین کرپ ژامبون و پنیر! در واقع میشه گفت این غذا هم مثل کسرول ها داخل ظرف تهیه اش، سرو هم میشه و از اون غذا هاست که جون میده برای مهمونی های بی دردسر. اگر علاقه مند شدین با طرز تهیه اش هم آشنا بشین، در ادامه با ما همراه باشین.

کرپ ژامبون و پنیر

کرپ ژامبون و پنیر

مواد لازم برای تهیه کرپ ژامبون و پنیر

  • آرد ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع یا کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
  • ژامبون خرد شده ۲۵۰ گرم
  • سیر ساطوری شده ۲_۳ حبه
  • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای رنگی و نگینی خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • قارچ خرد شده ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سس بشامل ۱ پیمانه
  • پنیر موزارلا یا گودا رنده شده ۱ پیمانه

مراحل تهیه کرپ ژامبون و پنیرپ

همونطور که میدونین، کرپی که برای صبحانه تهیه میشه با کمی شکر شیرین میشه، اما کرپی که قراره امروز باهاش این غذا رو درست کنیم، نباید شیرین باشه و به جای شکر از نمک استفاده می کنیم. اگر مجدداً دوست دارین با طرز تهیه کرپ آشنا بشین، این آموزش رو دنبال کنید. برای شروع کار، ابتدا باید کرپ ها رو درست کنیم به صورتی که آرد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم، تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف میشکنیم و با همزن دستی خوب می زنیم تا از حرارت حالت لختی در بیاد، بعد بهش شیر و روغن مایع یا کره آب شده رو اضافه میکنیم و بالاخره مخلوط آرد و نمک رو باهاش مخلوط می کنیم تا محصول حاصل شده مثل ماست روان بشه. حالا یک تابه متوسط رو انتخاب میکنیم و روی حرارت متوسط اجازه میدیم داغ بشه، با کمک یک ملاقه مقداری از مایع رو داخل تابه میریزیم، بعد از چند ثانیه کرپ خودش رو میگیره، حالا اون رو برمیگردونیم و اجاره میدیم طرف دوم هم کمی طلایی بشه.

آماده کردن کرپ

آماده کردن کرپ

به همین صورت همه کرپ ها رو آماده می کنیم و کنار میذاریم تا خنک بشن.

کرپ های آماده شده

کرپ های آماده شده

حالا برای تهیه فیلینگ میانی ابتدا پیاز رو داخل کمی روغن تفت می دیم تا سبک و شفاف بشه.

تفت دادن پیاز های نگینی خرد شده

تفت دادن پیاز های نگینی خرد شده

بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم، برای زیباتر شدن اون از مدل رنگیش استفاده می کنیم. پیاز و فلفل رو یه تفت کوچیک میدیم ولی نه در اون حدی که رنگ فلفل ها عوض بشه.

اضافه کردن فلفل دلمه ای نگینی خرد شده

اضافه کردن فلفل دلمه ای نگینی خرد شده

بعد سیر ساطوری شده رو اضافه میکنیم، تفت میدیم تا عطر خوش سیر بلند بشه.

اضافه کردن سیر ساطوری شده

اضافه کردن سیر ساطوری شده

حالا نوبت اضافه کردن ژامبون ها میرسه، طعم ژامبون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. ژامبون رو هم با بقیه مواد مخلوط می کنیم و چند دقیقه ای تفت می دیم تا مزه مواد به همدیگه بره. زیر شعله رو خاموش می کنیم و صبر می کنیم کمی خنک بشه. تو این زمان می تونیم سس بشامل رو آماده کنیم.

اضافه کردن ژامبون خرد شده

اضافه کردن ژامبون خرد شده

مرحله بعد، پیچیدن کرپ هاست، به این صورت که مقدار مناسبی از فیلینگ رو وسط یک کرپ می ریزیم.

ریختن مخلوط روی کرپ

ریختن مخلوط روی کرپ

لبه های دو طرف کرپ رو روی همدیگه قرار می دیم.

تا کردن کرپ

تا کردن کرپ

و بعد دو طرف باقی مانده رو روی هم بر میگردونیم. بقچه های آماده شده رو از طرفی که تا زدیم، کنار همدیگه داخل ظرف مورد نظر میچینیم.

جمع کردن کرپ

جمع کردن کرپ

حالا سس بشامل یا سفید رو با کمی فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا طعم دارش کردیم، روی بقچه های کرپ می ریزیم و بعد به صورت یکنواخت روی کرپ ها پخشش می کنیم.

ریختن سس بشامل روی کرپ ها

ریختن سس بشامل روی کرپ ها

و نهایتاً، با پنیر موزارلا یا گودا روی سس رو می پوشونیم. مثل همیشه پنیر بیشتر، خوشمزه تر! پس اگه نگران کالری نیستین، از ریختن پنیر مازاد، غافل نشین!

ریختن پنیر موزارلا

ریختن پنیر موزارلا روی سس بشامل

حالا ظرف رو داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم و با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد، برای حدوداً ۲۰ دقیقه اجازه پخت میدیم و بعد ۵ دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی پنیر هم برشته بشه. بعد از این زمان هم قابل سرو و نوش جان کردن هست. برای اینکه راحت تر سرو بشه، اجازه میدیم تا کمی خنک بشه و بعد سرو می کنیم.

کرپ ژامبون و پنیر 1

کرپ ژامبون و پنیر

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *