با توجه به خواص بی اندازه ای که اسفناج داره٬ لازمه که حتما لابلای وعده های غذایی گنجونده بشه ولی به دلیل اینکه طعمش همه پسند نیست و مخصوصا بچه ها خیلی دوستش ندارن در خیلی از خونواده ها زیاد مصرف نمیشه. اما میشه به شیوه های متفاوت طبخش کرد٬ طوری که همه برای خوردنش ترغیب بشن. کتلت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداره و میتونیم اسفناج رو درقالب این خوراک فوق العاده درست کنیم که ترکیب خوشمزه ای هم هست.

کتلت اسفناج و بلغور گندم

کتلت اسفناج و بلغور گندم

مواد لازم برای تهیه کتلت اسفناج و بلغورگندم

  • بلغورگندم نصف پیمانه
  • نان تست سه عدد
  • اسفناج یک دسته متوسط
  • تخم مرغ یک عدد
  • پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری
  • پودرسیر نصف قاشق مرباخوری
  • پودر پاپریکا یک قاشق مرباخوری
  • آردنخودچی درصورت نیاز یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه کتلت اسفناج و بلغور گندم

بلغور را یکی دوساعت با آب خیسانده و سپس آبکش کرده و در کاسه مناسبی میریزیم. دورتادور نان تست را جدا کرده و ریز خرد میکنیم و به بلغور اضافه میکنیم.

ترکیب بلغور خیسانده و نان تست

ترکیب بلغور خیسانده و نان تست

با نوک انگشتان هم میزنیم تا با رطوبت بلغور نانها هم له و چسبنده بشن.

بلغور و نان بعد از کمی ورزدادن

بلغور و نان بعد از کمی ورزدادن

برگهای اسفناج را شسته و میگذاریم توی آبکش تا آب اضافیشون خارج بشه. بعد هم خرد میکنیم و همراه با ادویه ها و نمک و فلفل به ترکیب فوق اضافه میکنیم.

افزودن اسفناج خردشده و ادویه ها و نمک و فلفل

افزودن اسفناج خردشده و ادویه ها و نمک و فلفل

سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مواد یکدست بشن.

اضافه کردن تخم مرغ

اضافه کردن تخم مرغ

مایه کتلت رو ورز بدین. اگر احساس کردین شله یکی دوقاشق آردنخودچی اضافه کنید.

مایه کتلت آماده سرخ شدن

مایه کتلت آماده سرخ شدن

روغن را روی حرارت میذاریم تا داغ بشه و کتلتها را توی روغن سرخ میکنیم.

سرخ شدن در روغن داغ

سرخ شدن در روغن داغ

این کتلت نیازی به نون نداره و درکنار انواع سس و سبزیجات سرو میشه.

کتلت اسفناج و بلغور گندم

کتلت اسفناج و بلغور گندم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *