طرز تهیه کباب یونانی نیز مانند کباب کوبیده است. البته در این کباب نقاط مشترکی نیز می توان با کباب دنده کرمانشاهی پیدا کرد. اصل کباب کردن گوشت مربوط به مزه دار کردن آن است.

مواد لازم

  • سینه مرغ یا ران بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • سیر: یک یا دو حبه
  • پودر اورگانو: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیموی تازه: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
  • آویشن: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • سیخ چوبی: به میزان لازم
  • پودر جعفری: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کباب یونانی خوشمزه

تفاوت کباب یونانی با سایر کباب مربوط به موادی است که برای طعم دار کردن به کار می برد. بیشتر این مواد در دسته سبزی های معطر قرار دارد. شما می توانید برای مزه دار کردن علاوه بر مواد ذکر شده، از پونه نیز استفاده کنید. نکته اصلی در طرز تهیه کباب یونانی این است که گوشت این کباب باید به خوبی مزه دار شده باشد. البته این اصل مختص این نوع کباب نیست و شامل همه ی کباب ها می شود.

در پخت کباب یونانی می توانید به جای مرغ از گوشت راسته گوسفند نیز استفاده کنید. برای شروع طرز تهیه کباب یونانی ابتدا گوشت خود را آماده می کنید. گوشت را بشویید و آن را به قطعات ۲ تا ۲٫۵ سانتی متری خرد کنید. سیر را رنده کنید و در کاسه گوشت ها بریزید. در ادامه سیر را با گوشت کاملاً آغشته کنید. کوچک کردن قطعات گوشت به پخت بهتر و سریعتر کباب کمک می کند. در مرحله بعدی آویشن، آبلیموی تازه، پودر اورگانو، پودر جعفری را به گوشت و سیر اضافه کنید.

دستور تهیه کباب یونانی

در نهایت بعد از هم زدن مواد داخل کاسه با یکدیگر، زیتون و نمک و فلفل سیاه را به مجموع مواد اضافه کنید.

مخلوط گوشت، سیر و آبلیمو

حالا بار دیگر همه ی مواد را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید.

تهیه مواد برای طعم دار کردن گوشت

این مخلوط را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در کناری قرار دهید تا طعم مواد داخل کاسه به خورد گوشت رود. آن گاه در هر سیخ چوبی می توانید ۳ تا ۴ گوشت قرار دهید و آن ها را بپزید.

برای تهیه کباب نیز می توانید از وسایل و روش های مختلفی استفاده کنید. برای این کار می توانید از کباب پز برقی یا کباب روی آتش و… استفاده کنید. معمولاً هر سیخ بعد از ۸ الی ۱۰ دقیقه پخته می شود. البته این یک زمان تقریبی است و برای همه روش ها جواب نخواهد داد.

در صورت تمایل می توانید گوشت های طعم دار را در تابه قرار دهید و با کمی روغن آن را سرخ کنید. این مسئله کمک می کند تا گوشت شما حالت کباب شده داشته باشد. برای پخت هر طرف گوشت ۵ الی ۶ دقیقه زمان لازم هست.

کباب کردن گوشت در تابه

طرز تهیه کباب یونانی

در پایان امیدواریم از دستور تهیه کباب یونانی لذت برده باشید و نظر شما عزیزان را برای امتحان کردن این کباب خوشمزه جلب کرده باشیم. در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی لینک انواع کباب ما را در سایت آرگا دنبال بفرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *