طرز تهیه پیراشکی مرغ برای افرادی که به انواع پیراشکی علاقه دارند بسیار جذاب و جالب می باشد و تمایل دارند تا با روش پخت این نوع پیراشکی در منزل آشنا شوند. پیراشکی مرغ طعم عالی و بی نظیری دارد و می توانید آن را در مهمانی های دوستانه و منزل خود تهیه کرده و از آن لذت ببرید. پیراشکی گوشت و پیراشکی پیتزایی و پیراشکی با گوشت مرغ از انواع پیراشکی های خوشمزه و پرطرفدار می باشند که به راحتی و با رعایت نکات بهداشتی می توانید آن ها را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن ها لذت ببرید. در ادامه روش پخت پیراشکی مرغ را می توانید مشاهده نمایید. مواد لازم مرغ : ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده : ۱ عدد کره : ۴۰ گرم نمک : ۱ قاشق چای خوری آرد : یک و نیم پیمانه خمیر پیراشکی خامه : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۱عدد آب مرغ : ۱ فنجان آرد ذرت : ۲ قاشق غذاخوری تره فرنگی ریز شده : ۲۰۰ گرم سیر رنده شده : ۲ حبه طرز تهیه پیراشکی مرغ برای درست کردن پیراشکی با مرغ ابتدا فر را روشن کنید تا کمی گرم شود سپس کره را داخل تابه ریخته تا ذوب گردد. سیر و تره فرنگی را که از قبل ریز کرده اید به کره اضافه کرده و بگذارید تا سرخ شوند. آرد ذرت و آب مرغ و خامه را به مایه اضافه کرده و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. پس از آنکه مواد کاملا به جوش آمدند حرارت را کم کنید. محتویات داخل تابه را درون سینی ریخته و صبر کنید تا خنک شود. ورقه های خمیر پیراشکی را به دو قسمت تقسیم کرده و آن ها را در فاصله های ۱ سانتی متری درون سینی قرار دهید. پس از اینکه دور تا دور لبه های خمیر را به تخم مرغ آغشته نمودید آن را به خمیری که محتویات پیراشکی را روی آن ریخته اید قرار دهید تا بسته شوند در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی مرغ, روی هر بسته دو برش ایجاد کنید و تخم مرغ باقیمانده را در تمام قسمت های آن بریزید. در پایان کار سینی را داخل فر قرار داده و حدود ۱۰ دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شوند. نکات طلایی در پخت پیراشکی مرغ پیراشکی با گوشت مرغ را می توان در دسته ساندویچ ها قرار داد. پیراشکی مرغ را به عنوان میان وعده و پیش غذا می توان استفاده کرد. برای زیباتر شدن پیراشکی می توانید کمی کنجد روی آن ریخته و سپس آن ها را سرخ نمایید. برای سرخ کردن پیراشکی ها می توانید از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کرده تا پیراشکی های خوشمزه و سالمی داشته باشید. بهتر است برای لذت بردن از طعم پیراشکی خود آن را با سس میل نمایید. پس از اینکه پیراشکی ها آماده شدند می توانید آن را با استفاده از روش های تزئین پیراشکی زیباتر نمایید. امیدواریم از طرز تهیه پیراشکی مرغ در منزل لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با انواع پیراشکی کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...