نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه پیراشکی مرغ با طعم و مزه عالی

طرز تهیه پیراشکی مرغ برای افرادی که به انواع پیراشکی علاقه دارند بسیار جذاب و جالب می باشد و تمایل دارند تا با روش پخت این نوع پیراشکی در منزل آشنا شوند. پیراشکی مرغ طعم عالی و بی نظیری دارد و می توانید آن را در مهمانی های دوستانه و منزل خود تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

پیراشکی گوشت و پیراشکی پیتزایی و پیراشکی با گوشت مرغ از انواع پیراشکی های خوشمزه و پرطرفدار می باشند که به راحتی و با رعایت نکات بهداشتی می توانید آن ها را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن ها لذت ببرید. در ادامه روش پخت پیراشکی مرغ را می توانید مشاهده نمایید.

مواد لازم

طرز تهیه پیراشکی مرغ

برای درست کردن پیراشکی با مرغ ابتدا فر را روشن کنید تا کمی گرم شود سپس کره را داخل تابه ریخته تا ذوب گردد.

سیر و تره فرنگی را که از قبل ریز کرده اید به کره اضافه کرده و بگذارید تا سرخ شوند.

آرد ذرت و آب مرغ و خامه را به مایه اضافه کرده و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. پس از آنکه مواد کاملا به جوش آمدند حرارت را کم کنید. محتویات داخل تابه را درون سینی ریخته و صبر کنید تا خنک شود.

ورقه های خمیر پیراشکی را به دو قسمت تقسیم کرده و آن ها را در فاصله های ۱ سانتی متری درون سینی قرار دهید. پس از اینکه دور تا دور لبه های خمیر را به تخم مرغ آغشته نمودید آن را به خمیری که محتویات پیراشکی را روی آن ریخته اید قرار دهید تا بسته شوند در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی مرغ, روی هر بسته دو برش ایجاد کنید و تخم مرغ باقیمانده را در تمام قسمت های آن بریزید. در پایان کار سینی را داخل فر قرار داده و حدود ۱۰ دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شوند.

نکات طلایی در پخت پیراشکی مرغ

پس از اینکه پیراشکی ها آماده شدند می توانید آن را با استفاده از روش های تزئین پیراشکی زیباتر نمایید. امیدواریم از طرز تهیه پیراشکی مرغ در منزل لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با انواع پیراشکی کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل