پیتزا رو قبلا هم در مطالبی مثل پیتزای کاری و پیتزا مارگاریتا آموزش دادیم. خمیر پیتزا رو هم در مطلبی توضیح دادیم. بعد هم گفتیم که سختترین قسمت پیتزا شاید خمیرشه که خیلی ها از درست کردنش فراری میشن و برای همچین افرادی پیتزای سیب زمینی رو آموزش دادیم که خیلی هم شیک و آسون و سبک بود. طرز تهیه پیتزا در این مطلب باز به کمک کسایی میریم که از درست کردن پیتزا به هر دلیلی فراری ان و طرز تهیه یه پیتزای عالی و خوشمزه و آسون رو که در نان باگت درست میشه توضیح میدیم. این پیتزا خیلی شیک و سبکه میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام. طرز تهیه پیتزا مواد لازم برای تهیه پیتزا نان باگت سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار دلخواه پنیر پارمسان در صورت تمایل گوجه فرنگی ریحان تازه زیتون حلقه شده پیاز گوشت چرخ کرده سوسیس و … طرز تهیه پیتزا طرز تهیه پیتزا ببینید، تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما میتونید هر مواد دلخواهی رو توش بریزید. پیشنهاد هایی که ما در این مطلب بهتون میکنیم نباید محدودتون کنه و شما میتونید جسورانه طعمهای مختلف رو در این پیتزا امتحان کنید. طرز تهیه پیتزا پیاز رو در کمی روغن با زردچوبه تفت میدیم. گوشت رو هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت میدیم. طرز تهیه پیتزا با پنیر طرز تهیه پیتزا با پیاز طرز تهیه پیتزا پپرونی نان ها رو از وسط نصف میکنیم. در اون کمی سس میریزیم تا روش رو کاملا بپوشونه. بعد هم روش.ن پنیر میریزیم و موادی که میخوایم بهش اضافه میکنیم. روی یکی فقط پیاز. روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی و ریحون و زیتون… به شکل های مختلفی میچینیم و در فر از قبل گرم شده میذاریم. این پیتزا فقط کافیه در حدی در فر بمونه که پنیرش آب شه و روشون طلایی شه. اگر بیشتر بذارید نون خشک میشه. طرز تهیه پیتزا با گوجه فرنگی طرز تهیه پیتزا با گوجه و زیتون طرز تهیه انواع پیتزا منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...