پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی می باشد که در این مطلب ما قصد داریم تا شما مخاطبان عزیز را با طرز تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه آشنا کنیم تا به راحتی بتوانید این پیتزای خوش طعم را در منزل تهیه نمایید. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

پیتزاها در انواع مختلفی تهیه می شوند که پیتزا گوشت و قارچ و پیتزا مخلوط و پیتزا مارگاریتا از پرطرفدارترین پیتزاها می باشند که شما کدبانوهای خوش سلیقه ایرانی می توانید این غذاهای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و در مهمانی ها و مجالس خود از مهمان هایتان پذیرایی نمایید. در ادامه با دستور پخت پیتزا کالزونه در خدمت شما می باشیم.

روش تهیه پیتزا کالزونه

مواد لازم

  • کالباس : ۲۰۰ گرم
  • قارچ سرخ شده : ۱ پیمانه
  • پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • شیر : ۱ لیوان
  • آرد : ۳ پیمانه
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • گوجه فرنگی : ۵ عدد
  • خمیر مایه : ۱ قاشق چایخوری
  • آویشن : به میزان لازم
  • پودر نعناع : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : نصف قاشق چایخوری
  • روغن : ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی

برای درست کردن پیتزا کالزونه یا همان پیراشکی پیتزایی باید ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا به خوبی داغ شود. آرد را درون ظرفی ریخته و وسط آن را حالت یک گودی درست نمایید و خمیر مایه و نمک و شیر را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به خمیر تبدیل شود.

افزودن شیر به آرد

قرار دادن خمیر پیتزا در محلی گرم

در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا کالزونه روی خمیر بدست آمده را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود دو ساعت آن را در مکانی گرم قرار دهید. پیاز را حلقه نمایید و گوجه ها را نیز پوست کنده و حلقه می کنیم.

ورقه کردن پیاز

ورقه نمودن گوجه فرنگی

سیر و کالباس را نیز ریز کنید. رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.

حلقه حلقه نمودن کالباس

ریز کردن سیر

کف سینی را چرب کرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید. نصفی از خمیر را درون سینی قرار داده و ترکیب آرد و رب را بر روی خمیر بمالید. گوجه های حلقه شده را بر روی خمیر قرار داده و سطح خمیر را با این گوجه ها پر نمایید و سپس روی آن نمک و آویشن و فلفل و نعناع را قرار دهید. در مرحله بعدی سیر و کالباس و قارچ و پنیر و پیاز را به مواد اضافه کنید. قسمت باقی مانده از خمیر را بر روی مواد قرار می دهیم و اطراف خمیرها را مرتب کرده و با چنگال یا قاشق دور تا دور آن را مرتب کنید.

روش پخت پیتزا کالزونه

در مرحله پایانی تهیه پیتزا کالزونه، روی پیتزا را با زرده تخم مرغ و شیر می پوشانیم و حدود ۲۰ دقیقه آن را در مکانی گرم قرار دهید سپس آن را به درون فر منتقل کنید.

طرز تهیه پیتزا کالزونه بسیار خوشمزه

در این مطلب با طرز درست کردن پیتزا کالزونه بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی آشنا شدید که امیدواریم از این پیتزای خوشمزه و خوش طعم لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با دستور پخت انواع پیتزا کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

۲ دیدگاه ها

  1. روش های جلوگیری از بارداری

    ژوئن 12, 2019 در 10:22 ب.ظ

    خوشمان امد

    پاسخ

  2. simacook.ir

    جولای 27, 2019 در 5:14 ق.ظ

    Like note a okay stakes in requital in the good winning. simacook.ir
    http://bit.ly/2NGN1oT

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *