در تهیه پیتزا، موردی که بسیار اهمیت دارد تهیه خمیر می باشد که باید بعد از پخت، ترد و نرم گردد. روش های مختلفی برای طرز تهیه خمیر پیتزا موجود است که برای تهیه پیتزا بسیار مناسب هستند. در این مطلب به طرز تهیه پیتزا تابه ای یا پیتزا درون ماهیتابه، بر روی اجاق گاز می پردازیم. تهیه پیتزا در منزل بدون فر انواع پیتزاهای خوشمزه و مختلفی برای تهیه موجود می باشد که نوع آن بسته به استفاده از مواد روی خمیر متفاوت است. اما موارد مشترک در انواع پیتزاها بکارگیری خمیر و پنیر پیتزا می باشد. در این مطلب برای درست کردن پیتزا درون ماهیتابه از خمیری استفاده می کنیم که نیاز به خمیر مایه و استراحت ندارد و به راحتی درون تابه پخته می گردد. مواد روی خمیر پیتزا را با توجه به انواع پیتزا می توانید تغییر دهید. مواد لازم برای خمیر پیتزا: آرد: یک و نیم پیمانه تخم مرغ: یک عدد ماست: نصف پیمانه نمک و بکینگ پودر: هرکدام یک قاشق چایخوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری مواد لازم برای روی خمیر: گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم قارچ: ۱۰۰ گرم پیاز: یک عدد فلفل دلمه ای: یک عدد نمک، فلفل و آویشن: به مقدار کافی سس گوجه فرنگی : به اندازه کافی پنیر پیتزا: به اندازه لازم کالباس و سوسیس ( اختیاری ): به مقدار دلخواه طرز تهیه پیتزا تابه ای : برای تهیه پیتزا بدون فر ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید. وقتی پیاز ها کمی طلایی شدند گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه و نمک را اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای را که نگینی خرد نموده به همراه قارچ ها که به اندازه دلخواه برش داده اید، در ظرف جداگانه ای، تفت دهید. اگر از سوسیس و کالباس نیز استفاده می کنید آن ها را در اندازه دلخواه خرد نمایید و جداگانه کمی در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا تابه ای به سراغ آماده کردن خمیر می رویم. ماست و تخم مرغ را کاملا با یکدیگر مخلوط نموده، هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و به ماست و تخم مرغ اضافه نمایید و به همراه روغن، مواد را به خوبی هم زده، ورز دهید تا خمیر یکدستی ایجاد گردد. حالا خمیر را کف ماهیتابه ای را که کاملا چرب نموده اید، به صورت نازک پهن نمایید ( این خمیر چسبنده می باشد، دستان خود را چرب نمایید) و به اندازه کافی سس گوجه فرنگی روی آن پخش کنید. سپس موادی را که آماده کرده ایم به ترتیب ابتدا کمی پنیر پیتزا سپس گوشت و پیاز، قارچ ها و فلفل دلمه ای ها، برش های سوسیس و کالباس و در آخر پنیر پیتزا را به اندازه کافی در روی مواد بریزید. تابه را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه قرار دهید ( درب آن را ببندید) تا خمیر پخته شود. بعد از این مدت می توانید درب را بردارید تا وقتی پنیر ها کاملا آب شوند و خمیر پخته گردد، سپس سرو نمایید. امیدوارم به راحتی بتوانید پیتزا را بدون فر نیز تهیه نمایید و از خوردن پیتزا تابه ای در کنار خانواده لذت ببرید. برای مشاهده دستور پخت پیتزاهای متفاوت، بر روی انواع پیتزا کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...