در صورتی که اولا طرفدار وعده صبحونه هستین اونم صبحونه های جدید و دوما پنکیک دوست دارین و سوما عاشق شکلات و کاکائو هم هستین این مطلب دقیقا مختص به شماست چون هم صبحونه اس هم پنکیکه و هم کاکائویی پس وقتو تلف نکنین و فوری درستش کنین. پنکیک کاکائویی مواد لازم برای تهیه پنکیک کاکائویی ۱ پیمانه آرد سفید ۱/۲ پیمانه شیر ۲۰ گرم کره ۱ عدد تخم مرغ ۴ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری کاکائو ۱ قاشق مربا خوری سرخالی بیکینگ پودر نوک قاشق چایخوری وانیل مواد لازم برای تهیه پنکیک کاکائویی مراحل تهیه پنکیک کاکائویی ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه. زدن تخم مرغ و شکر بعد کره که بهتره آب کرده باشیمش و شیر رو به مخلوط تخم مرغمون اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن میزنیمشون. اضافه کردن شیر و کره پودر کاکایو رو هم اضافه کرده و باز با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم. اضافه کردن کاکائو در مرحله آخر بیکینگ پودر و آرد رو که الکش کردیم کم کم به مایه اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم. مخلوط باید در حدی غلیظ بشه که وقتی داخل ماهیتابه میریزیمش نه به قدری غلیظ باشه که یه جا بمونه و خودشو باز نکنه و نه به قدری رقیق باشه که کاملا پخش بشه پس ممکنه به کل آرد احتیاج نشه یا اینکه کمی بیشتر احتیاج داشته باشه. اضافه کردن آرد همینطوری که میبینین مخلوط نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظه. آماده شدن مایه پنکیک حالا یه ماهیتابه رو روی دمای ملایم گذاشته تا داغ بشه و بعد از مخلوط یه ملاقه سرخالی برداشته و داخل ماهیتابه میریزیم. ریختن پنکیک در ماهیتابه در ماهیتابه در تمام مراحل پخت پنکیک باید باز باشه. وقتی کم کم پنکیک شروع به حباب زدن کرد و روش کمی خودشو گرفت موقع برگردوندنشونه. حباب زدن پنکیک حالا پنکیک هارو برمیگردونیم تا هر دو طرفشون بپزه. دقت کنین تا حتما از ماهیتابه های کاملا نچسب استفاده کنیم و احتیاجی به چرب کردن کف ماهیتابه هم نیست. آماده شدن پنکیک حالا پنکیک کاکائویی ما حاضره و میتونیم با انواع میوه ها و خامه نوش جون کنیم … پنکیک کاکائویی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...