پنکیک یکی از محبوب ترین صبحانه ها در تمام دنیاست، گرچه طرز تهیه اون در کشور های مختلف جهان، با هم کمی تفاوت داره اما ساختار اون تقریباً مشابه. پنکیک کلاسیک که ترکیبی از شیر، تخم‌مرغ، آرد و بکینگ پودره رو همه میشناسیم. اما امروز طرزتهیه یک پنکیک متفاوت، خوشمزه با “اوتمیل” یا همون “جو دوسر پرک” رو با هم می بینیم که می تونه انرژی زیادی رو برای یک صبحانه کامل بهمون منتقل کنه.

پنکیک اوتمیل و کشمش

پنکیک اوتمیل و کشمش

مواد لازم برای تهیه پنکیک کشمش و اوتمیل

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۲ قاشق سوپخوری
  • وانیل ۲ قاشق چایخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
  • اوتمیل یا جوی دوسر پرک یک و یک دوم پیمانه
  • کشمش (شسته و آبکش شده) یک سوم پیمانه
  • ماست ۲ پیمانه
  • آرد (الک شده) سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
  • پودر جوزهندی یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

طرزتهیه پنکیک اوتمیل و کشمش

ابتدا تخم و شکر رو در یک ظرف مناسب می ریزیم و روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم.

مخلوط تخم مرغ و شکر و روغن مایع

مخلوط تخم مرغ و شکر و روغن مایع

کمی هم میزنیم سپس شیر رو با ماست مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه می کنیم.

اضافه کردن ماست و شیر مخلوط شده با هم

اضافه کردن ماست و شیر مخلوط شده با هم

در مرحله بعدی اوتمیل یا جو دوسر رو بهش اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

اضافه کردن جو دو سر به مخلوط تخم مرغی

اضافه کردن جو دو سر به مخلوط تخم مرغی

سپس پودر جوزهندی رو به مخلوطمون اضافه می کنیم و مجدداً به هم می زنیم. داخل یه ظرف دیگه آرد رو همراه با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و سپس وانیل رو بهش اضافه می کنیم.

اضافه کردن وانیل به مخلوط آرد و بکینگ پودر

اضافه کردن وانیل به مخلوط آرد و بکینگ پودر

و سپس پودر دارچین رو اضافه میکنیم و با هم ویسک می کنیم.

افزون پودر دارچین به مخلوط آردی

افزون پودر دارچین به مخلوط آردی

و بالاخره کشمش ها رو اضافه میکنیم. اضافه کردن کشمش به مواد آردی باعث میشه تا کشمش ها در ته ظرف مخلوطمون ته‌نشین نشن.

اضافه کردن کشمش به مخلوط آردی

اضافه کردن کشمش به مخلوط آردی

افزودن مخلوط آردی و کشمش به مخلوط تخم مرغ و اوتمیل

افزودن مخلوط آردی و کشمش به مخلوط تخم مرغ و اوتمیل

وقتی مواد خوب با هم یکدست شدن، یک تابه نچسب رو روی حرارت ملایم قرار می دیم، با کمی روغن سطحش رو چرب می کنیم و به کمک یک ملاقه کوچک، از مواد بر می داریم و مرکز تابه میریزیم. اجازه میدیم حدودا ۳۰ تا ۴۰ ثانیه بگذره تا کمی خودش رو بگیره.

ریختن مخلوط داخل ماهیتابه

ریختن مخلوط داخل ماهیتابه

وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد و طلایی شد، اون رو برمیگردونیم تا طرف دیگه اون هم طلایی رنگ بشه.

سرخ شدن و طلایی شدن پنکیک

سرخ شدن و طلایی شدن پنکیک

پنکیک ما آماده سرو هست، به خاطر داشتن کشمش، به تنهایی هم شیرین و خوش طعمه و قطعاً برای دوستانی که رژیم دارن گزینه بسیار مناسبیه

پنکیک اوتمیل و کشمش

پنکیک اوتمیل و کشمش

سرو کردن با کره همراه عسل یا مربا و یا شکلات صبحانه اون رو بسیار جذاب و هوس انگیز می کنه. امیدوارم از امتحان کردن این طعم جدید لذت ببرید.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *