غذاهای گیاهی روز به روز دارن پرطرفدارتر میشن. علتش هم علاوه بر تمایل روز افزون به کمتر کردن مصرف گوشت، سالم و خوشمزه بودن و تنوع بالاشون هم هست. امروز براتون طرز تهیه یه پاستای گیاهی رو میذارم که ماده اصلی تشکیل دهنده اش گوجه فرنگیه و به جرات میتونم بگم اگه درستش کنین و نوش جونش کنین یکی از خوشمزه ترین و سبک ترین پاستاهاییه که تا حالا خوردین .. پاستا با سس گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم پاستا به شکل دلخواه ۶ عدد گوجه فرنگی متوسط ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون با بو پنیر پارمزان به مقدار لازم ریحون به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی مراحل تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی ابتدا باید پاستا رو داخل آبجوش بریزیم تا نرم بشه اما دقت کنین که لازم نیست تا خیلی نرم بشن چون پاستا بعدا داخل سس هم میپزه، بهتره کمی نمک و روغن هم داخل آب بریزین. وقتی پاستا تقریبا نرم شد آبکشش میکنیم. جوشاندن پاستا حالا روغن زیتون و سیر رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط کمی با هم تفتشون میدیم احتیاجی نیست که سیر سرخ بشه. بعد رب رو هم اضافه میکنیم. تفت دادن سیر حالا رب رو با بقیه مواد تفتش میدیم تا رب هم سرخ بشه و از خامی دربیاد. نمک و فلفل هم اضافه میکنیم. اضافه کردن رب بعد گوجه فرنگی هایی که داخل مخلوط کن پوره شون کردیم رو همراه ۱/۲ لیوان آب هم به رب اضافه میکنیم و با رب سرخ شده مخلوط میکنیم. احتیاجی نیست که گوجه ها پوست کنده بشن چون داخل مخلوط کن خوب پوره میشن. اضافه کردن پوره گوجه کمی روی حرارت ملایم مخلوطو هم میزنیم تا به جوش بیاد و رنگش هم حسابی قرمز بشه. تغییر رنگ سس در این مرحله پاستاهایی که هنوز خیلی نرم نیستن و آبکششون کردیم رو داخل سس میریزیم. اضافه کردن پاستا پاستا و سس رو با هم مخلوط میکنیم. و بعد در ماهیتابه رو میذارم و گاهی پاستارو هم میزنیم تا نچسبه. مخلوط کردن مواد وقتی پاستا آب گوجه رو تقریبا به خودش کشید و نرم شد دیگه حاضره. آماده شدن پاستا قبل از سرو روی پاستا به میرانی که دوست داریم پنیر پارمزان و ریحون خورد شده میریزم و سروش میکنیم … نوش جان پاستا با سس گوجه فرنگی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...