از اون دست غذاهایی که هیچ کس نمیتونه بگه دوست نداره همین مدل پاستا با پنیر هست. پاستا که به همون اسم ماکارونیش بین ماها جا افتاده از غذاهای سنگین و سیر کننده به حساب میاد که مناسب نهار هست و البته یه شام خیلی سنگین. در این مطلب طرز تهیه پاستای پنه با مرغ و پنیر رو قرار میدم که اگه از طرفداران پنیر باشین براتون خیلی خیلی خوشایند خواهد بود. طرز تهیه پنه مرغ با سس آلفردو هم میتونید با کلیک روی این لینک مشاهده بفرمایید. پاستای پنیری مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ و پنیر ماکارونی پنه یک بسته پیاز ۲ عدد متوسط مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم آب یا آب مرغ یک لیوان خامه صبحانه ۱ بسته پنیر موزارلا (پیتزا) هرچقدر که دوست دارید (یک لیوان) روغن زیتون یا روغن مایع سرخ کردنی ۱-۲ قاشق نمک و فلفل مراحل تهیه پاستا با مرغ و پنیر ابتدا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن سرخ میکنیم. بعد هم مرغ رو به تکه های کوچک برش میدیم و سرخ میکنیم. پاستا رو به همراه آب مرغ و خامه و کمی نمک و فلفل روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد و بعد هم زیرش رو کم میکنیم تا حدود یک ربع به آرومی پخته بشه. پختن پاستا سرخ کردن مرغ بعد از پخته شدن پیاز و مرغ و پنیر رو هم اضافه میکنیم و با پاستا کاملا مخلوط میکنیم. مواد رو به ظرفی که برای گذاشتن در فر مناسب باشه منتقل میکنیم. اضافه کردن مرغ و پنیر روی مواد مجددا پنیر میریزیم و در فر قرار میدیم. با حرارت گریل تا زمانی که طلایی بشه. روی پاستا ها هم پنیر بریزید نوش جان. پاستا مرغ و پنیر منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...