هویج پلو را می توان با گوشت مرغ ، گوشت قرمز بدون استخوان گوسفندی یا گوساله ، و یا گوشت چرخ شده قلقلی تهیه کرد. طرز تهیه هویج پلو مانند سایر پلوهای مخلوط ساده و راحت می باشد و پیشنهاد می شود با توجه به خواص سرشار هویج این غذای خوشمزه و لذیذ را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه هویج پلو با مرغ مدت زمان لازم برای این طرز تهیه هویج پلو ۹۰ دقیقه می باشد. مواد لازم ارایه شده برای تعداد ۳ نفر است که شما با توجه به تعداد نفرات می توانید مواد لازم را به تناسب بیشتر کنید. مواد لازم برای سه نفر : ۱ – زرشک : ۳ قاشق غذاخوری ۲ – برنج : ۲ پیمانه ۳ – هویج بزرگ : ۲ عدد ۴ – سینه مرغ : ۲ عدد ۵ – روغن : به مقدار لازم ۶ – نمک و فلفل : به مقدار لازم ۷ – زعفران دم کرده : به مقدار لازم طرز تهیه هویج پلو : ۱ – مرغ را همراه پیاز و مقداری آب بگذارید بپزد. ۲ – مرغ را بعد از اینکه پخته شد ، رشته رشته کنید. ۳ – هویج ها را پوست کنده را با رنده درشت ، رنده کنید یا خلال های خیلی باریک بزنید. ۴ – ماهی تابه ای روی اجاق بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود سپس هویج ها را درون ماهی تابه ریخته و تف دهید. ۵ – زعفران دم کرده ، زرشک و مرغ های ریش شده را به هویج اضافه کرده و نمک و فلفل را نیز به آن بیافزایید. ۶ – برنج از قبل خیسانده شده را به مرحله آبکش برسانید. ۷ – شما با توجه به سلیقه ی خود می توانید : مواد هویج پلو را یا لا به لای پلو بریزید وسپس دم کنید. برنج آب کش شده را درون ماهی تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید و سپس هویج پلو را دم کنید. برنج را دم کرده وقتی آماده شد ، داخل دیس مواد هویج پلو را لایه لایه ، یا روی برنج بریزید و سرو کنید. برای ته دیگ پلو می توانید از سیب زمینی ، نان ، ماست و یا ته چین مرغ استفاده کنید. اما بهتر است از ماست و ته چین مرغ برای ته دیگ هویج پلو استفاده کنید. طرز تهیه هویج پلو با گوشت قرمز به میزان پخت بیشتری حدودا ۱۲۰ دقیقه نیاز دارد و از سیر ، برگ بو ، زیره سبز ، فلفل قرمز برای طعم دار کردن گوشت می توان استفاده کرد. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...