هویج پلو را می توان با گوشت مرغ ، گوشت قرمز بدون استخوان گوسفندی یا گوساله ، و یا گوشت چرخ شده قلقلی تهیه کرد. طرز تهیه هویج پلو مانند سایر پلوهای مخلوط ساده و راحت می باشد و پیشنهاد می شود با توجه به خواص سرشار هویج این غذای خوشمزه و لذیذ را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه هویج پلو با مرغ
مدت زمان لازم برای این طرز تهیه هویج پلو ۹۰ دقیقه می باشد. مواد لازم ارایه شده برای تعداد ۳ نفر است که شما با توجه به تعداد نفرات می توانید مواد لازم را به تناسب بیشتر کنید.
مواد لازم برای سه نفر :
۱ – زرشک : ۳ قاشق غذاخوری
۲ – برنج : ۲ پیمانه
۳ – هویج بزرگ : ۲ عدد
۴ – سینه مرغ : ۲ عدد
۵ – روغن : به مقدار لازم
۶ – نمک و فلفل : به مقدار لازم
۷ – زعفران دم کرده : به مقدار لازم
طرز تهیه هویج پلو :
۱ – مرغ را همراه پیاز و مقداری آب بگذارید بپزد.
۲ – مرغ را بعد از اینکه پخته شد ، رشته رشته کنید.
۳ – هویج ها را پوست کنده را با رنده درشت ، رنده کنید یا خلال های خیلی باریک بزنید.
۴ – ماهی تابه ای روی اجاق بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود سپس هویج ها را درون ماهی تابه ریخته و تف دهید.
۵ – زعفران دم کرده ، زرشک و مرغ های ریش شده را به هویج اضافه کرده و نمک و فلفل را نیز به آن بیافزایید.
۶ – برنج از قبل خیسانده شده را به مرحله آبکش برسانید.
۷ – شما با توجه به سلیقه ی خود می توانید :
مواد هویج پلو را یا لا به لای پلو بریزید وسپس دم کنید.
برنج آب کش شده را درون ماهی تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید و سپس هویج پلو را دم کنید.
برنج را دم کرده وقتی آماده شد ، داخل دیس مواد هویج پلو را لایه لایه ، یا روی برنج بریزید و سرو کنید.
برای ته دیگ پلو می توانید از سیب زمینی ، نان ، ماست و یا ته چین مرغ استفاده کنید. اما بهتر است از ماست و ته چین مرغ برای ته دیگ هویج پلو استفاده کنید. طرز تهیه هویج پلو با گوشت قرمز به میزان پخت بیشتری حدودا ۱۲۰ دقیقه نیاز دارد و از سیر ، برگ بو ، زیره سبز ، فلفل قرمز برای طعم دار کردن گوشت می توان استفاده کرد.
منبع : آرگا