همبرگر خانگی یکی از انواع فست فودهای محبوب و پرطرفدار است که لذت خوردن آن در جمع های دوستانه دو برابر می شود. اگر می خواهید بهترین و کامل ترین طرز تهیه برای پخت همبرگر خانگی ایده آل را داشته و از آن بهترین تجربه را داشته باشید، حتما این دستور پخت خوشمزه همبرگر را امتحان کنید. بهترین دستورالعمل همبرگر خانگی ایده آل و خوشمزه مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی : ۱ – تخم مرغ : ۱ عدد ۲ – آرد سوخاری : به مقدار لازم ۳ – گوشت چرخ کرده ۲۰ درصد چربی : ۵۰۰ گرم ۴ – پیاز : ۱ عدد ۵ – سیر : ۲ حبه ۶ – نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه همبرگر خانگی : ۱ – در اولبن مرحله طرز تهیه همبرگر, گوشت چرخ کرده را در سطح صافی پهن کنید، ۲ – پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. ۳ – دو حبه سیر را نیز رنده کرده و همراه تخم مرغ، پیاز رنده شده، نمک و فلفل در مرکز گوشت چرخ کرده بریزید. ۴ – اطراف گوشت را بر روی مرکز آن جمع کرده و شروع به ورز دادن این مخلوط گوشت و سایر مواد کنید. ۵ – به ورز دادن ادامه دهید تا زمانی که احساس کردید مواد خوب با هم مخلوط و ترکیب شده اند. ۶ – حتما باید با دست این مواد را ورز دهید تا بافت بهتر و یکدستی به خود بگیرد. ۷ – بعد از اینکه خوب مواد با هم ترکیب شدند، مخلوط گوشت را پهن کرده و مقداری آرد سوخاری را روی آن بریزید و ورز دهید. ۸ – مقدار آرد را کم کم به مواد گوشتی اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید مواد همبرگر بافت نرم و آبدار و در عین حال، حالت خوبی دارد، و دیگر لازم آرد اضافه نکنید. ۹ – اگر مواد همبرگر شل و خوش فرم نبود می توانید مقدار کمی دیگر آرد سوخاری اضافه کنید. اگر آرد زیاد اضافه کنید همبرگر ما خشک خواهد شد. ۱۰ – مواد همبرگز آماده است، شما آن را باید در یک سطح صاف با ضخامت دلخواه پهن کرده و به اندازه و شکل های مختلف ( بهتر است قسمت ها به شکل دایره باشد) تقسم کنید. ۱۱ – همبرگر های برش زده شده را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند. ۱۲ – سپس همبرگر ها را درون ماهی تابه سرخ و یا روی کباب پز بر روی توری کباب کنید. برای سرو کردن همبرگر خانگی می توانید از پنیر پیتزا، کاهو، کلم، گوجه، خیارشور، نان باگت، سس کچاپ و … استفاده و نوش جان فرمایید. می توان مواد همبرگر را آماده کرده و درون فریزر منجمدشان کنید و در مواقعی که نیاز دارید آن ها از فریزر خارج کرده و کباب کرده و از آن ها استفاده نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...