هیچ چیزی لذت بخش تر از گذران وقت در کنار عزیزانت نیست و چقد خوبه که این دور هم بودنا رو شیرین و موندگار کنیم مثلا با پخت یه نون خوشمزه برای عصرونه .من برای عصرونه ی امروز خونه نون نارگیلی رو انتخاب کردم تا تجربه ی یه طعم تازه رو در کنار نان شیرمال و گیسو با مغز خرمایی و نان گاتا داشته باشم .این نون فوق العاده خوشمزه ست و توصیه میکنم حتی برای یه بارم شده امتحانش کنید. نان نارگیلی مواد لازم برای تهیه ی نان نارگیلی آب ولرم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۶ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه آرد ۲٫۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد نمک ۱/۲ قاشق چایخوری خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری مواد میانی نان نارگیلی پودر نارگیل ۱ پیمانه شیر عسلی ۱/۲ پیمانه ( بدلیل نداشتن شیر عسلی از پودر نارگیل به همراه ۲/۳ پیمانه شیر ، ۱/۴ پیمانه شکر و ۳ قاشق غذاخوری سرخالی آرد استفاده کردم ) ( تقریبا مثل مواد میانی شیرینی دانمارکی ) مواد لازم برای تهیه ی نان نارگیلی مراحل تهیه ی نان نارگیلی ابتدا ۱ قاشق غذاخوری از شکر رو به همراه پودر خمیر مایه و آب ولرم داخل یه ظرف بریزین و خوب مخلوط کنید و بذارین تا عمل بیاد .در ظرف دیگری باقی مانده ی شکر مربوط به خمیر را به همراه نمک و روغن مایع مخلوط کنید .سپس یکی از تخم مرغ ها رو داخل مواد بشکونید و تخم مرغ دیگه رو در ظرف جداگانه بشکونید و خوب مخلوط کنید .نصفش رو داخل مواد بریزین و بقیه را برای رومال نان کنار بگذارید. طرز تهیه ی نان نارگیلی مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید و خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کرده و فورا مقداری از آرد رو داخل مواد الک کرده و هم بزنید . اضافه کردن خمیر مایه و آرد به مواد بقیه ی آرد رو هم کم کم الک کرده و به مواد اضافه کنید و در انتها خمیر را با دستتان ورز دهید. بعد از اینکه آرد رو به مواد اضافه کردید حتما خمیر را با دست ورز دهید بعد از آماده شدن خمیر اونو به مدت ۲ ساعت یه جای گرم بذارین تا ور بیاد و حجمش دو برابر حالت اولیه بشه. خمیر آمادست و باید ۲ ساعت در جای گرم قرار بگیرد برای آماده کردن مواد میانی نان نارگیلی شیر رو داخل ظرف بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه .بعد از جوش اومدن شیر آرد رو اضافه کنید و پودر نارگیل رو هم کم کم اضافه کنید .اگه احساس کردین که کرمتون داره سفت میشه مقداری شیر بهش اضافه کنید .در صورت استفاده از شیرعسلی آنرا با پودر نارگیل مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا خمیری چسبناک آماده بشه. طرز تهیه ی مواد میانی نان نارگیلی بعد از دو ساعت سطح کارتونو آرد پاشی کنید و پف خمیر رو کامل بگیرین و اونو به ۱۰ تا چونه ی مساوی تقسیم کنید . چانه گیری خمیر برای تهیه ی نان نارگیلی خمیر رو باز کرده و از کرم نان داخلش بذارین و به هر روشی که دوست دارین خمیر رو بپیچین. فرم دادن به خمیر بصورت حلزونی من امروز خمیر رو شکل حلزونی پیچوندم که خیلی قشنگ شد. نان نارگیلی قبل از پخت کف سینی را چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین و نان ها رو روی اون بچینین .بعد از آماده کردن نان ها دوباره به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن استراحت میدهیم. آماده کردن نان نارگیلی بعد از ۳۰ دقیقه استراحت دوم روی نان هارو رومال بزنین و در صورت تمایل کمی کنجد بپاشین. رومال نان نارگیلی سپس در دمای ۱۸۰ درجه ی فر و با زمان ۲۰ دقیقه نان را میپزیم .حتما فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت گرم کنید . نان نارگیلی لحظه هاتون مملو از شادی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...