خوراک میگو از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلفی تهیه می شود، در این مطلب شما را با طرز تهیه میگو ساده و نکات کلیدی در پخت میگو آشنا می کنیم، شما می توانید این خوراک خوشمزه را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید.

طرز تهیه میگو ساده

در روزهای گذشته شما همراهان گرامی را با طرز تهیه خوراک میگو و طرز تهیه میگو پفکی آشنا کردیم. دستور پخت میگو ساده نیز طعم بسیاری خوبی به این ماده غذایی پر خاصیت می دهد.

مواد اولیه:

  • میگو تمیز شده : ۱ کیلو
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • آرد سفید : ۱ لیوان
  • آرد سوخاری : ۱ لیوان
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پیاز خرد شده : ۱ عدد
  • آبلیمو : ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر نرم شده : ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه میگو ساده خوشمزه و لذیذ

ابتدا میگو های تمیز شده را شسته در ظرفی بریزید، ( قابل ذکر است که میگو های تمیز شده را باید کمرشان را از طول برش دهید یک رگ خونی است آن را در بیاورید، سپس به مدت یک دقیقه در آب جوش بیندازید بعد طبخ کنید) آبلیمو، نمک و فلفل را به میگو ها اضافه کرده، سیر را پوست بگیرید و له کنید، سیر له شده و پیاز را نیز اضافه کنید.

پخت میگو

طرز تهیه میگو ساده

ظرف را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگو شوند، زرده تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و خوب هم بزنید، آرد و آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید، میگو های طعم دار شده را ابتدا داخل آرد سفید زده تا میگو کاملا به آرد آغشته شود، سپس میگو را درون تخم مرغ غلطانده، و بعد درون آرد سوخاری بزنید که آماده سرخ شدن شوند، در مرحله بعد طرز تهیه میگو ساده, درون ظرفی روغن فراوان ریخته و ظرف را در روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود، میگو ها را درون روغن قرار دهید، حرارت را کم کنید تا حرارت زیاد باعث سوختن روغن نشود، و میگو خوب سرخ شود، وقتی یک طرفش سرخ شد برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

طرز تهیه میگو ساده

میگو های سرخ شده را درون صافی بریزید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود. میگوهای سرخ شده را درون دیس سرو بچینید و اطراف آن را به وسیله سیب زمینی و سبزی تزیین کنید.

طرز تهیه میگو ساده

طرز تهیه میگوساده

نکات کلیدی در پخت میگو :

  1. میگو های تمیز شده را از قسمت طول برش دهید، رگ خونی درون آن را در بیاورید و به مدت یک دقیقه درون آب جوش قرار دهید. و بعد در آبکش بریزید.
  2. میگو را در پیاز و آبلیمو قرار دهید تا بوی نا مطبوع آن از بین برود.
  3. برای اینکه میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد، چهار برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتی متر ایجاد کنید.
  4. برای اینکه میگو در هنگام پخت سفت نشود، مقداری آب، نمک و دو قاشق سرکه را در ظرفی بریزید و بجوشانید میگو را بیفزایید، ده ثانیه صبر کنید میگو ها را در آبکش بریزید.

طرز تهیه میگو ساده

در این مطلب با طرز تهیه میگو ساده آشنا شدید، که امیدواریم از تهیه این غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید، این غذای لذیذ را می توانید بعد از پخته شدن به همراه نان یا پلو میل نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *