فینگر فود از غذاهای خوشمزه است که دستور تهیه ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد. همان طور که از نام این غذا پیداست در واقع غذایی است که به راحتی با انگشت قابل خوردن است. چیکن فینگر، فیش فینگر، فینگر فود سیب زمینی و… از جمله فینگر فودهای خوشمزه هستند. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما پیشنهاد می کنیم. طرز تهیه فینگر فود با بادمجان با دو روش متفاوت تهیه فینگر فود بادمجان با روش های متفاوتی صورت می گیرد در این مطلب دو طرز تهیه فینگر فود با استفاده از بادمجان را آموزش می دهیم. مواد لازم بادمجان دلمه ای گوشت چرخ کرده ذرت قارچ فلفل دلمه رنگی سبزی معطر زرشک نمک وفلفل در صورت تمایل پنیر پیتزا فینگر فود خوشمزه با بادمجان ابتدا بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید. گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت، فلفل دلمه و… را به گوشت مرحله به مرحله اضافه کنید. بعد منتظر بمانید تا با شعله کم همه مواد کاملا سرخ شود. بعد مواد سرخ شده را بر روی بادمجان های سرخ شده بریزید. اگر از پنیر پیتزا استفاده می کنید چند دقیقه آن را در ماکروفر بگذارید تا پنیر آن آب شود. برای تزیین نیز می توانید از قالب های سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید. مواد لازم بادمجان مایه ماکارونی قارچ گوجه فرنگی فلفل دلمه پنیر پیتزا فینگر فود پنیری با بادمجان بادمجان ها را به شکل یک خط در میان پوست بگیرید. آن گاه بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و بعد آن ها را نمک زده و یک ساعت بعد از نمک زدن در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید بادمجان ها له نشوند. در مرحله بعدی طرز تهیه فینگر فود با بادمجان می توانید چاشنی گرد غوره یا هر چیز ترشی که تمایل دارید، به مواد اضافه کنید. مایه ماکارونی را بر روی حلقه های بادمجان بریزید. آن گاه روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید. بعد حلقه دوم بادمجان را بر روی مواد بگذارید. موادی که از قبل آماده کردید، روی آن اضافه کنید. در ادامه پنیر و زعفران به مواد اضافه کنید. آن را در فر قرار دهید تا کمی برشته شود. از اینکه در دستور تهیه دو نوع فینگر با بادمجان همراه ما بودید، سپاس گذاریم و امیدواریم مطالب ما در این زمینه مورد پسند شما واقع شده باشد. در صور تمایل برای دیدن انواع فینگر فود کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...