موز یکی از انواع میوه های خوشمزه و انرژی زایی است که دارای خواص فراوانی می باشد و ارزش غذایی آن با گوشت برابر می باشد. در این مطلب ما قصد داریم تا شما عزیزان را با طرز تهیه مربای موز بسیار عالی و خوش طعم آشنا کنیم. با ما همراه باشید. همان طور که می دانید مربا را می توان با انواع میوه های خوشمزه تهیه کرد. علاوه بر مربای موز می توان مربای هویج، مربای سیب و مربای آلبالو را از انواع مرباهای خوش طعم و پرطرفداری دانست که به راحتی می توان آن ها را در منزل تهیه کرد. در ادامه روش تهیه مربای موز را مشاهده می کنید، که در صورت تمایل می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و آن را کنار اعضای خانواده خود میل نمایید. مواد لازم موز : ۴ عدد شکر : ۲ پیمانه آب لیمو ترش : ۱ قاشق سوپخوری آب : ۱٫۵ پیمانه طرز تهیه مربای موز برای درست کردن مربای موز ابتدا موزها را پوست کنده و آن ها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. آب و شکر را با یکدیگر ترکیب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا ذوب شود. آب لیمو ترش را به شربت اضافه کرده و بگذارید تا شیره بجوشد سپس موزها را به آن اضافه کرده و سریع مربا را هم بزنید. حدود نیم ساعت صبر کنید تا مربا کاملا جا بیفتد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن مربا را چند روز بدون در داخل یخچال نگهدارید سپس در آن را ببندید. شما می توانید این مربا را با دارچین و یا پسته تزئین کنید و آن را به عنوان دسر در مهمانی ها میل نمایید. مربای موز یکی از مرباهای مقوی و پرخاصیت می باشد که در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه مربای موز بسیار عالی و خوش طعم آشنا کردیم که امیدواریم از این مربا لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با انواع مربا کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...