مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوشمزه و خوش طعمی است که طرفدارهای زیادی دارد. تهیه این مربا در اواخر فصل بهار که توت فرنگی فراوان تر است و دسترسی به این میوه خوشمزه به راحتی انجام می گیرد رواج بیشتری دارد. مربای توت فرنگی به دو صورت خرد شده و همچنین کامل تهیه می شود که هر دو مدل مربا ظاهری زیبا دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این مربای خوشمزه را به صورت کامل آموزش دهیم. با طرز تهیه مربا توت فرنگی تا پایان همراه ما باشید. آموزش پخت مربای توت فرنگی در منزل : پخت مربای توت فرنگی به راحتی انجام می گیرد و بدون شرایط خاص و ابزار های مختلف می توانید در منزل این مربای خوشمزه را بپزید و نوش جان کنید. در ادامه ضمن معرفی مواد مورد نیاز و همچنین طرز تهیه مربا با نکات کلیدی و مهم برای خوش طعم و خوش رنگ تر شدن مربا توت فرنگی آشنا خواهید شد. مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی : توت فرنگی : یک کیلوگرم شکر : یک کیلوگرم وانیل در صورت دلخواه : یک قاشق چای خوری طرز تهیه مربای توت فرنگی : قبل از هر کاری دم توت فرنگی ها را جدا نموده و آنها را خوب بشویید. برای تهیه مربا بهتر است از توت فرنگی های رسیده و ریز استفاده نمایید تا مربای شما ظاهر زیباتری و همچنین طعم دلنشین تری داشته باشد. بعد از شستشو توت فرنگی ها را داخل قابلمه بریزید و شکر را لا به لای توت فرنگی ها بپاشید و داخل یخچال قرار دهید. مدت زمانی که توت فرنگی در یخچال قرار می گیرد بستگی به میزان رسیدگی توت فرنگی ها دارد اما به طور کلی می توان بعد از گذشت حدود هشت ساعت و زمانی که توت فرنگی ها آب انداخت آن را از یخچال خارج نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه آب مربا شروع به جوشیدن کردن کف روی آن را بردارید و وانیل را به آن اضافه نمایید و بگذارید تا با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بپزد تا شربت آن قوام بیاید. در این مرحله مربا را از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن داخل ظرف های شیشه ایی بکشید و در یخچال نگهداری کنید. در صورتی که تمایل دارید مربای توت فرنگی شما به شکل خرد و ریز شده باشد، توت فرنگی ها را بعد از شستن در سایز دلخواه خرد نموده و بعد در قابلمه مناسب ریخته و لابه لای آنها شکر بپاشید و در یخچال قرار دهید و از روش پخت بالا استفاده نمایید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است این نوع مربا زودتر قوام آید و آماده شود. نکات مهم برای پخت مربای توت فرنگی : ۱٫برای پخت مربا بهتر است از قابلمه لعابی در سایز مناسب استفاده نمایید. ۲٫ موقع پخت در قابلمه را بگذارید تا مربای شما خوشرنگ تر شود و تیره نشود. ۳٫ملاک مهم برای پخت مربا، قوام آمدن شربت است که باید به آن توجه نمود. ۴٫ مربای گرم را داخل شیشه نریزید و تا کامل خنک شدن آن صبر کنید. ۵٫ برای تهیه مربا از میوه های تازه، بدون لک و رسیده استفاده نمایید. امیدواریم آموزش پخت مربای توت فرنگی مفید واقع شده باشد و حتما این مربای خوش طعم و خوشمزه را تهیه و در کنار خانواده نوش جان کنید. با مراجعه به بخش انواع مربا از دیگر آموزش ها و مطالب جالب و مفید استفاده نمایید. موفق باشید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...